University of Valencia logo Logo Master's Degree in Secondary Education Teaching Logo del portal

El Màster oferix un seminari sobre perspectives plurals en l'Educació Secundària

  • Web and Marketing Unit
  • April 9th, 2024
Pintura mural d'un rostre de l'artista Adrián Beltrán Marín

El seminari se celebrarà el proper 18 d'abril sota el títol "La mirada que intervé en allò que mira. Perspectives plurals en l'Educació Secundària".

Este seminari, malgrat tractar temes principalment relacionats amb la Filosofia i les Ciències de l'Educació, està dirigit a l'estudiantat de qualsevol especialitat del Màster, ja que el seu objectiu és ampliar les perspectives d'estudi i difusió del coneixement de qualsevol futur docent.

El seminari començarà amb la conferència "Rutes d'Educació per a la Ciutadania en UNESCO i OCDE: algunes reflexions per al currículum espanyol", de la mà de la Professora de Departament d'Educació Comparada i Història de l'Educació,  Maria Jesús Martínez Usarralde, i de la Doctoranda en Desenvolupament Local i Cooperació Internacional, Sara Ibañez Cano.

A continuació, Amparo Zacarés Pamblanco, Doctora en Filosofia i autora del llibre Filosofía y poesía, oferirà la ponència "Currículum, pensament crític i actitud filosòfica".

Després d'un xicotet recés, tindrà lloc la conferència "L'educació és un viatge. Carta a Alicia, estudiant del Màster Universitari en Professorat d'Educació Secundària" de mà del Doctor en Filosofia José Beltrán Llavador, antic Director del Departament  de Sociologia i Antropologia Social.

Per a tancar la jornada, Francesc J. Hernàndez i Carles Hernández, coautors del llibre L'educació, oferiran una sessió amb el títol "L'educació des de la filosofia, la sociologia i la pedagogia: Reescriguem la Doctrina pueril de Llull!".

Les sessions del seminari se celebraran el dijous 18 d'abril de 2024 a la vesprada en la Sala d'actes de l'Antiga Facultat de Magisteri i se certificarà l'assistència.