University of Valencia logo Logo Master's Degree in Secondary Education Teaching Logo del portal

Sesió informativa de la agencia UTEACH en col.laboració con la RED EURES. UTEACH és una agència de contractació, formació i inserció laboral especialitzada en personal docent que recluta professionals de fora del Regne Unit.

  • March 31st, 2018
Image de la noticia

UTEACH és una agència de contractació, formació i inserció laboral especialitzada en personal docent que recluta professionals de fora del Regne Unit, principalment de Canadà, Irlanda i Espanya, per a la seua inserció laboral en centres educatius d'Anglaterra.

Perfil: Professorat d'Educació Secundària que compte amb titulació universitària en especialitats de Biologia, Física, Química, Matemàtiques i Informàtica. Els candidats han d'acreditar un nivell de competència en llengua anglesa com a mínim d'un B2 molt consolidat, sent ideal un nivell C1 o C2 d'anglès.

Els candidats de secundària, a més d'estar en possessió de la correcta titulació universitària, han de tenir formació de postgrau que els capacite per a impartir classes de les especialitats anteriorment esmentades: Màster en Educació Secundària finalitzat o pròxim a finalitzar (vàlids actuals alumnes del Màster) o CAP.

Només s'exigeix experiència recent en l'ensenyament reglat a aquells candidats que hagen completat el Màster d'Educació Secundària, CAP o Grau en Educació Primària abans del curs acadèmic 2015-2016.

Més informació al següent enllaç: http://goo.gl/R4JQ37

Si algun dels vostres alumnes d'últim curs dels perfils requerits, o bé els egressats, estigueren interessats a assistir a aquesta sessió informativa, que es durà a terme dependències del SERVEF a València el pròxim dia 26 de febrer a les 11 hores, han d'enviar el seu CV en anglés a: spain@uteachrecruitment.com

Han de posar en l'assumpte del correu el seu Nom i Cognoms + València

DATA LÍMIT: 22 DE FEBRER 2018

A les persones interessades que complisquen el perfil requerit, se'ls enviarà un correu informant del lloc, data i hora de l'esdeveniment.


Xarxa Eures València
Servei Valencià d'Ocupació i Formació.

Informació Eures en: http://www.servef.gva.es/trabajareneuropa