Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Medicina i Odontologia Logo del portal

Un kit de diagnòstic i pronòstic del xoc sèptic de EpiDisease, seleccionat per a participar en el programa de mentorització internacional Idea2 Global del MIT

  • 19 de maig de 2017
EpiDisease

EpiDisease, spin-off del CIBER i de l'Institut d'Investigació Sanitària INCLIVA liderada per investigadors de la Facultat de Medicina i Odontologia, ha sigut seleccionada per FIPSE per a participar en el programa de mentorització internacional Idea2 Global del Massachusets Institute of Technology (MIT) amb el projecte Histshok, un mètode i kit basat en la detecció d'histones circulants per al diagnòstic i pronòstic del xoc sèptic.

Aquest mètode ha sigut dissenyat en el grup d'investigació que lidera el Dr. Federico Pallardó en col·laboració amb els clínics Edurne Carbonell, José Blanquer i José Ferreres, de la Unitat de Vigilància intensiva de l'Hospital Clínic Universitari de València. El INCLIVA ha participat també en l'elaboració de la proposta.

És la segona vegada que la spin-off EpiDisease, que dirigeix el Dr. José Luis García-Giménez, és triada per a participar en el programa Idea2 Global del MIT. El Dr. Carlos Romá-Mateo i la Dra. Eva García participaran activament en el programa de mentorització internacional Idea2 Global MIT LinQ.

Mès informació