University of Valencia logo Logo Faculty of Medicine and Dentistry Logo del portal

Els nous alumnes de la Facultat de Medicina i Odontologia reben un curs de primers auxilis

  • October 6th, 2017
Image de la noticia

La Asociación de Estudiantes de Medicina en Urgencias y Emergencias L'Associació d'Estudiants de Medicina en Urgències i Emergències (AEMES) ha impartit un curs de formació bàsica de primers auxilis per als 320 alumnes de nou ingrès de la Facultat de Medicina i Odontologia en el qual se'ls ha explicat de manera teòrica i pràctica els aspectes més importants de l'atenció a qualsevol persona en un primer moment.

El curs, el primer d'aquestes característiques en la història de la Facultat, "ha tingut una acollida extraordinària", segons els seus organitzadors. "Aquest projecte ha servit -continúen- per incentivar el treball en equip entre els diferents professionals de la salut i per fomentar el desig de seguir aprenent en aquest camp d'acció tan important como són les urgències i les emergències".

Per a impartir aquest curs de 8 hores de durada, realitzat entre el 18 de setembre i el 5 d'octubre, s'havia format prèviament 70 alumnes del col·lectiu de Ciències de la Salut perquè al seu torn participaren como a formadors. Els 320 alumnes de primer curs de la Facultat van ser repartits en 16 grups de 20 persones.

Els formadors pertanyents als graus de Ciències de la Salut de la UV rebran 1'5 crèdits d'ECTS i un certificat oficial en reconeixement al seu treball.

El curs ha estat organitzat per AEMES, la Facultat de Medicina i Odontologia, el Servei de Prevenció i Medi Ambient i el Servei d'Informació i Dinamització (SEDI).