University of Valencia logo Logo del portal

  • Estudiants de la Universitat de València

L'estudiant de la facultat Tomás Chavero guanya la votació 'online' de Talent Jove CV per un projecte solidari a Senegal

  • December 11st, 2017
Tomás Chavero

Ja s'han fet públics els resultats de les votacions online de la 5a. edició dels Premis Talent Jove CV, organitzats per Bankia i el diari Levante-EMV. El guanyador absolut en Internet, amb molta diferència, ha sigut Tomás Chavero García, estudiant de la Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València, pel seu projecte en la categoria d'Acció Social. Aquest dimecres es reuneix el jurat per a designar als 15 finalistes i als 5 guanyadors, que es revelaran el pròxim 10 de gener.

Tomás Chavero impulsa un projecte solidari a Senegal que combina esport i solidaritat. Es denomina Triathlon For Senegal. Tal com explica ell mateix: «Estic recaptant fons i ajudes per a poder organitzar un dispensari mèdic en Bignona, a través de l'esport; en el meu cas la meua passió, el triatló, i donar cert impacte en la societat. Jo rotlle, tu m'ajudes, guanyem tots, però sobretot ells, els qui ens necessiten», comenta.

Chavero ha aconseguit 40.129 vots. Molt per sobre dels 35.304 d'Adrián Garzón Gallardo i dels 33.398 de Borja Edo García. En la present convocatòria -amb diferència a les anteriors on va predominar Cultura- ha sigut la modalitat d'Acció Social la que ha acaparat la màxima participació del públic en Internet per a votar als seus candidats favorits. 

Notícia publicada en el diari Levante-EMV

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy