University of Valencia logo Logo Faculty of Medicine and Dentistry Logo del portal

La startup Isydect, mentorizada per la incubadora UVemprén StartUP de la Universitat de València, ha sigut seleccionada per a formar part del “Innovation Portfolio” de l'Aliança FORTHEM.

  • May 10th, 2024
Startup Isydect

L'Aliança FORTHEM ha presentat els resultats del FORTHEM Innovation Portfolio 2023 en el qual, entre altres, es destaca que l'estudiantat de les nou universitats d'aquesta xarxa europea ha desenvolupat 238 projectes emprenedors innovadors l'any 2023.

Com a mostra d'aquests resultats, FORTHEM ha seleccionat deu projectes entre els quals destaquen cinc startups promogudes per estudiantat de la Universitat de València i que han rebut formació, suport i assessorament per part de la incubadora de UVemprén StartUP de projectes emprenedors de l'estudiantat de la Universitat de València.

Entre les startups de l'estudiantat seleccionades es troba la startup Isydect, focalitzada en la senyalització intel·ligent per a entorns urbans, que té com a objectiu reduir la sinistralitat entre vehicles de mobilitat personal i vehicles de carretera. Aquest projecte està impulsat per Beatriz Atienza de la Facultat de Medicina.

La incubadora UVemprén StartUP és la incubadora de startups de l'estudiantat de la Universitat de València que facilita, entre altres, els següents serveis:

  •     Un Punt d'Assessorament Acadèmic (PAE UVemprén) i un programa de mentoring estratègic per a contribuir al creixement dels projectes seleccionats.
  •     Accés a programes de formació i jornades tècniques segons les necessitats formatives detectades.
  •     Espais de treball situats als campus de la #UV i una plataforma acadèmica virtual on desenvolupar els projectes emprenedors sota la supervisió de l'equip tècnic de coordinació acadèmica del programa i de la xarxa de Pre-incubadores de la Universitat de València.

FORTHEM és una aliança europea de nou universitats públiques d'investigació multidisciplinària amb un fort ancoratge regional a Finlàndia, França, Alemanya, Itàlia, Letònia, Noruega, Polònia, Romania i Espanya. Cada universitat sòcia té una oficina local, que en el cas de la Universitat de València és el Servei de Relacions Internacionals i Cooperació.

La Universitat de València forma part de l'Aliança FORTHEM, l'objectiu de la qual és reunir una nova generació europea capaces de cooperar a través de llengües, fronteres i disciplines per a abordar els reptes socials i l'escassetat de qualificacions als quals s'enfronta Europa.
Des de la Unitat d'Emprenedoria (UVemprén), participem i col·laborem en totes les iniciatives relacionades amb l'emprenedoria amb la finalitat d'establir una xarxa d'emprenedoria de FORTHEM.

Més informació: https://www.forthem-alliance.eu/get-involved/researchers/innovation-portfolio

Links: