University of Valencia logo Logo Natural History Museum of the Valencia University Logo del portal

  • MUVHN Calendar 2023

Concurs Cristal·litazació a l'escola

  • May 2nd, 2024
 Concurs Cristal·litazació a l'escola

La Ciutat de les Arts i les Ciències, la Universitat Jaume I i el Museu de la Universitat de València d'Història Natural col·laboren per desé any consecutiu en l'organització del concurs «Cristal·lització a l'escola» dirigit a estudiants de segon cicle de Secundària i Batxillerat. L'exposició de projectes i lliurament de premis es realitzarà el dia 3 de maig de 2024.

El certamen «Cristal·lització a l'escola» està dissenyat per a descobrir als estudiants la cristal·lografia d'una forma original i divertida, de manera que participen a mode de congrés científic. Els alumnes segueixen el format de “concurs competitiu” i utilitzen els elements del mètode científic: des de la investigació en el laboratori fins a la presentació de resultats en un “congrés”.

El principal objectiu d'aquesta iniciativa és ressaltar la importància que té el món dels cristalls en la societat actual i sobretot fomentar l'estudi, el treball sistemàtic, el pensament racional i la comunicació entre els joves estudiants, emprant per a això experiments atractius de cristal·lització.

La presentació de projectes i lliurament de premis es realitzarà el dia 3 maig de 2024.

Més informació sobre el concurs «Cristal·lització a l'escola 2024»