University of Valencia logo Logo Natural History Museum of the Valencia University Logo del portal

  • MUVHN Calendar 2023

El Dia Darwin commemora cada 12 de febrer l'aniversari del naixement de Charles Darwin

  • January 29th, 2021
Dia Darwin

Enguany commemorem el 150 aniversari de la publicació de “L'origen de l'home” i amb motiu del Dia Darwin col·laborem en l'organització d'una conferència a càrrec de María Martinón i una conversa amb motiu de la publicació del llibre “La mirada Neandertal: orígens de l'art visual” de Valentín Villaverde, en la qual participarà l'autor i Reis Juan, el pròxim 10 de febrer.

Acte organitzat amb el suport de Institut d’Estudis Catalans / Societat Catalana de Biologia / Acció Cultural del País Valencià / Octubre Centre de Cultura Contemporània / Càtedra de Divulgació de la Ciència-Unitat de Cultura Científica i Innovació de la Universitat de València (UV) / Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia / Ministeri de Ciència i Innovació / Revista Mètode / Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) / Facultat de Ciències Biològiques (UV) / Museu d'Història Natural (UV) / Institut Cavanilles de Biodiversitat i Biologia Evolutiva (UV) / Institut de Biologia Integrativa de Sistemes (I2SysBio, UV-CSIC).

Programa 10 de febrer:

  • Conferència en línia, 13.00h “Nuevos hallazgos sobre la evolución humana en Eurasia. Los fósiles que Darwin no conoció” a càrrec de María Martinón-Torres, directora del Centre Nacional d'Investigació en Evolució Humana (CENIEH), Burgos.

Evolució, cultura, art: Què ens fa humans?

Amb motiu de la publicació del llibre libro La mirada Neandertal: orígenes del arte visual (Sin Fronteras, UCCi, PUV, 2020) de Valentín Villaverde, catedràtic de Prehistòria de la Universitat de València

  • Conversa en línia als 19.00h amb Valentín Villaverde i Reis Juan, periodista

Accés als actes: https://go.uv.es/i6dt6c8