Fundació GeneralUniversitat de ValènciaÀrea d'Activitats Musicals Logo del portal

Si vols pots participar de manera activa i contribuir a la continuïtat de la nostra Orquestra (Orquestra Filharmònica de la Universitat de València) a títol individual o com a entitat.
A més, la col·laboració amb l'Orquestra, en formalitzar-se a través de la Fundació General de la UV, permet que les persones físiques i jurídiques obtinguen beneficis fiscals a l'impost sobre la renda de les persones físiques i impost de societats, respectivament.
Aquí us oferim informació sobre els principals incentius fiscals i a continuació les possibles modalitats de col·laboració.

AMANTS DE LA MÚSICA

L'ajuda de totes les persones és benvinguda. Si comparteixes els nostres valors i t'agradaria col·laborar amb l'Orquestra, t'oferim diverses opcions:

  • Apadrina una música o un músic: Amb una aportació de 600 €, un músic o música de l'Orquestra obtindrà una beca o ajut econòmic d'aquest import per a la seua formació musical durant aquesta temporada. El teu nom i cognoms figuraran (si ho desitges) de forma destacada al llistat d'Amigues i Amics de l'Orquestra Filharmònica de la UV a la seua pàgina web, s'inserirà als programes de mà dels concerts més importants de la present temporada, rebràs invitacions per a aquestes actuacions i et regalarem un CD d'un dels enregistraments realitzats fins ara per l'Orquestra
  • Amigues i Amics de l'Orquestra: Aportant 200 €, el teu nom i cognoms figuraran al llistat d'Amics i Amigues de l'Orquestra Filharmònica de la UV, s'inserirà als programes de mà dels concerts més importants de la present temporada i en rebràs 2 invitacions per a aquestes actuacions
  • Micromecenes: Si aportes 50 €, a més de la nostra gratitud pel teu suport, t'oferirem dues invitacions per a un concert de la present temporada i et regalarem un CD d'un dels enregistraments realitzats fins avui per l'Orquestra

Si vols participar en alguna d'aquestes modalitats, emplena el següent FORMULARI DE COL·LABORACIÓ

ORGANITZACIONS SOCIALMENT COMPROMESES

L'Orquestra necessita el suport d'altres organitzacions i entitats que, a més de la Universitat de València, col·laboren i aporten els recursos necessaris per a mantenir la seua activitat i assolir-ne els objectius.
Amb aquesta línia de col·laboració, a més a més de donar l'oportunitat a altres entitats de sumar-se al projecte, podrem millorar la formació de joves artistes no només en la seua excel·lència musical, sinó també la seua experiència social i humana. Si la vostra organització comparteix aquests valors, la vostra ajuda ens brindarà l'oportunitat de seguir endavant.
Si us interessa col·laborar, envieu-nos un correu electrònic a fguv@uv.es i ens posarem en contacte per facilitar-vos tota la informació que necessiteu.