El primer Pla d'estudis del Grau de Ciències Gastronòmiques es va publicar en el BOE del 12 de Setembre de 2016.
Els estudis que van començar en el curs 2015-16 tenien una càrrega total de 240 ETCS, adscrivint-se a la branca de coneixement de Ciències. En ell es contemplava la realització de Pràctiques Externes Obligatòries i la presentació d'un Treball de Fi de Grau, juntament amb altres assignatures que abastaven nombroses àrees de coneixement.
La Universitat de València va ser la primera Institució pública a oferir este títol perquè fins a la data només existien estos estudis en els Centres privats.
Des de llavors tots els responsables dels estudis del Grau han anat posant el seu granet de sorra perquè els estudiants anaren adquirint totes les competències que contempla una carrera tan multidisciplinària com és la de Ciències Gastronòmiques.
Sostenibilitat, emprenedoria, Erasmus, cooperació, cultura i moltes més iniciatives formen part del dia a dia de la Facultat i a partir d'ara tu també podràs conéixer-les mitjançant este nou llaç que ens unix a tots els que estem orgullosos d'haver estudiat en este Centre, el nostre centre!