Celebració del Dia Mundial de la Filosofia

La Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació, la Càtedra de Filosofia i Ciutadania Josep Lluís Blasco, i la Societat de Filosofia del País Valencià vos conviden a la celebració, que inclou una conferència a càrrec del professor Xavier Serra.

20 de novembre de 2014 a les 18:15 hores.

Aula Magna de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació

La Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació, la Càtedra de Filosofia i Ciutadania Josep Lluís Blasco, i la Societat de Filosofia del País Valencià vos conviden a la celebració, que inclou una conferència a càrrec del professor Xavier Serra. El Dia Mundial de la Filosofia (World Philosophy Day) se celebra tots els anys el tercer dijous de novembre. La finalitat última que persegueix aquest dia és fomentar el pensament crític i independent. Va ser instituït per la UNESCO l’any 2002 com a resultat de la necessitat que té la humanitat de reflexionar sobre els esdeveniments actuals i fer front als desafiaments que se’ns plantegen. L’existència mateixa de la UNESCO, la seva missió, els seus ideals de cultura de pau, està lligada a la recerca universal de l’esperit filosòfic. Conferència a càrrec del professor Xavier Serra “Filosofia i humorisme. Els singulars casos de Francesc Pujols i Pompeu Gener” Xavier Serra escriu habitualment sobre temes relacionats amb la literatura, la filosofia i l’art. Forma part del consell de redacció de les revistes «Mirmanda», «Anuari de la Societat Catalana de Filosofia» i «Journal of Catalan Intellectual History». Ha publicat els llibres: «Història social de la filosofia catalana: la lògica» (2010), «La tertúlia de Joan Fuster» (2012), «A peu de foto» (2012), «La filosofia en la cultura catalana» (2013) i dos volums de la sèrie «Biografies parcials».

Last update: November 14th, 2014.

 
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy