University of Valencia logo Logo Faculty of Physical Activity and Sport Sciences Logo del portal

Celebració del National Biomechanic Day

  • April 16th, 2024
Image de la noticia

El pasat 11 d’abril es va celebrar el National Biomechanics Day. Publiquem videos explicatius sobre els talleres duts a terme.

La FCAFE s’apunta a la celebració del National Biomechanic Day

El pasat 11 d’abril, a la Facultad de Ciències de l’Actividad Física y l’Esport (FCAFE) de la Universitat de València (Campus de Ontinyent), i organitzat per els investigadors del Grupo de Investigación en Biomecánica Deportiva (GIBD) (https://gibd.blogs.uv.es/), es va celebrar el National Biomechanics Day (NBD). Aquest emocionant event educatiu, celebrat a nivel mundial en centenars de laboratoris de prestigi, te com objectiu promoure l’interés en la biomecànica entre els estudiants de batxillerat.

El grup d’investigadors de la FCAFE, format per profesors del Departament d’Educació Física i Esportiva, busca apropar la ciència de la biomecànica a la Comunitat educativa d’Ontinyent. 

En paralel a les jornades del NBD, també s’han desenvolupat un projecte d’innovació docent liderat pels profesors Dr. Alberto Encarnación Martínez i Dr. Roberto Sanchis Sanchis, a on s’involucra als estudiants de la FCAFE en una experiència d’aprenentatge basada en la organització de l’event NBD. L’objectiu es enfortir l’aprenentatge en matèria de Biomecànica Esportiva dels estudiants universitaris, i de la mateixa manera apropar aquest tipus de coneiximent als estudiants de Batxillerat de la localitat d’Ontinyent. 

Des del grup d’investigació GIBD, en colaboració amb el Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa i l’Aula d’Audiovisuals de la Universitat de València, s’han desenvolupat videos explicatius sobre els talleres duts a terme en el National Biomechanics Day.

Enllaç: [Vídeos explicativos de los talleres del NBD]