University of Valencia logo Logo del portal

  • Facultat de Física

Des de 1988, el Club Rotary València Centre i la Facultat de Física de la Universitat de València col·laboren estimulant l'interés dels estudiants pel Treball Experimental en Física mitjançant el Premi Rotary Club València Centre.

Per a celebrar el XXV Aniversari d'aquest premi al Foment del Treball Experimental en Física (1988-2013), el Rotary Club València Centre i la Facultat de Física han publicat un llibre que compila els treballs experimentals premiats durant aquests 25 anys. Un llibre l'elaboració i recopilació del qual ha sigut realitzada pel professor Pedro González Marhuenda. La presentació del llibre va ser realitzada en el context del Cicle de Conferències de la Facultat de la Facultat de Física, amb una conferència titulada “La naturalesa de la llum a través de la història i dels premis Rotary” impartida pel mateix professor de la Facultat de Física.

 

Convocatòria XXIX Premi Rotary Club Valencia Centro (2019)

Convocatòria XXVIII Premi Rotary Club Valencia Centro (2018)

Convocatòria XXVII Premi Rotary Club Valencia Centro (2015-16)

Convocatòria XXVI Premi Rotary Club Valencia Centro (2014-15)

 

 

       
       

 

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy