Universitat de ValènciaFacultat de Psicologia Logo del portal

Cerimònia de graduació promocions 2018-2022 dels Graus en Psicologia i Logopèdia

  • July 22nd, 2022
Image de la noticia

El divendres 22 de juliol va tindre lloc la cerimònia de graduació del Grau en Psicologia i el Grau en Logopèdia (Promoció 2018-2022) a l'auditori del Palau de les Arts Reina Sofia.

L'acte va estar presidit per la Vicerectora d'Estudis, professora Isabel Vázquez. Va comptar amb intervencions per part del degà de la Facultat de Psicologia i Logopèdia, professor Antonio Ferrer, per part dels col·legis professionals de logopèdia (Degana, María Jesús Lluch) i psicologia (Vicedegà 1r, Óscar Cortijo), la padrina del grau en logopèdia (professora Clara Puig) i el padrí del grau en psicologia (professor Joan Rafael García).

En representació dels estudiants de psicologia van intervindre Anna Lizondo i Judit Llopis, en representació de l'alumnat de logopèdia van intervindre Alba Fernández, Maisa Laghmari i Francisco Javier Pajares.

Després de la imposició de beques també es va projectar un discurs gravat de la rectora de la Universitat de València, professora María Vicenta Mestre amb el qual va concloure la cerimònia.

Images: