Universitat de ValènciaFacultat de Psicologia Logo del portal

II Jornada de “Emociona't amb les dades”

  • May 16th, 2024
Image de la noticia

El dimarts 21 de maig de 10.00 a 13.30 hores es desenvolupa la II Jornada de “Emociona't amb les dades. Descobrint la igualtat de gènere i la diversitat a través de les dades” en el Saló de Graus de la Facultat de Psicologia i Logopèdia de la Universitat de València.

La funció d'esta II Jornada és divulgar com desenvolupen el seu treball les persones vinculades a la Ciència, ja siguen científiques, científics, productors i usuaris de dades científiques o persones que vinculen el seu treball amb l'expressió artística de fets i realitats científiques; conéixer com treballen des de les universitats, els centres d'investigació, els laboratoris o el propi centre professional.

L'objectiu és visibilitzar i fer accessible per a tota mena de públic la manera de treballar i obtindre els resultats científics i l'anàlisi de les dades, reflexionant a través de la perspectiva de gènere i la diversitat.

Les persones que participen en la Jornada presenten el seu treball en un breu vídeo (vídeo càpsules) on expliquen i valoren com aborden en el dia a dia del seu treball, els desafiaments que els seus temes d'estudi li exigixen per a arribar a donar una resposta basada en l'evidència (un informe, un article científic, un article de premsa, una obra d'art, amb una anàlisi qualitativa, quantitatiu o mixt…).

Els participants de la II Jornada procedixen de diferents àrees d'estudi: psicologia, educació, història de l'art, estadística, metodologia, periodisme, gènere, salut, física aplicada, ciència de dades amb perspectiva de gènere, intel·ligència artificial i gènere, història de les dones …

__________________________

Activitat dirigida: professorat universitari i no universitari, alumnat i públic en general.

Organitza: Dolores Fredes-Navarro (Grup d'Investigació REME, UV: GIUV2018-427).

Dpto. Metodologia de les Ciències del Comportament. Facultat de Psicologia. Universitat de València.

Jornada gratuïta.

Patrocinat: Unitat d'Igualtat. Universitat de València.

Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS): ODS 3 (Salut i benestar), ODS 4 (Educació de qualitat), ODS 5 (Igualtat de gènere), ODS 10 (Reducció de les desigualtats).

Per a més informació, es pot contactar amb Dolores Frias-Navarro (M.dolores.frias@uv.es)

Links: