Universitat de ValènciaFacultat de Psicologia Logo del portal

Xarrada “Millor t'ho conte jo” d’AVAPACE

  • February 4th, 2022
Image de la noticia

Dins de les activitats del Màster en Educació Especial de la Universitat de València es va desenvolupar el divendres 4 de febrer la xarrada ‘MILLOR T'HO CONTE JO’.

Sonia, Nacho, Luis i Germán de l'Associació Valenciana d'Ajuda a la Paràlisi Cerebral (AVAPACE), ens van explicar la seua experiència i objectius com a professionals i usuaris del Centre d'Educació Especial i del Centre de Dia d'aquesta entitat.

El principal objectiu que persegueix AVAPACE és fer costat a les persones amb discapacitat d'origen motriu per a aconseguir complir les seues metes, comptant amb la participació d'usuaris, família i professionals des d'una perspectiva de pràctica basada en l'evidència.

En aquesta xarrada ens van comptar les bases teòriques sobre les quals s'assenta l'acompanyament a les xiquetes, xiquets, joves i les seues famílies; el dia a dia com a usuaris del Centre de Dia, la seua visió de la discapacitat així com l'ús de formes diferents de comunicació.

Tal com ells assenyalen: “Fer-se adult significa assumir reptes, cuidar-se, prendre decisions, participar en la societat. En definitiva, continuar creixent a nivell personal”.

Images: