Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Química Logo del portal

Visita a l'Empresa GALESA

  • 25 d’octubre de 2018
Empresa
Empresa

Aquesta visita forma part del conjunt d'activitats programades del Grau. L'objectiu és complementar la formació dels estudiants ja que els connecta amb el món laboral. En particular, es tracta de la visita a una empresa privada dedicada al procés de passivació de l'acer, la qual cosa permet als estudiants connectar els coneixements teòrics que han adquirit amb la indústria química.

Data de la visita

25/10/2018

Empresa

GALESA

Enllaç

https://www.galesa.com

Instal·lacions visitades 

Planta de galvanitzat en calent de Xest.​

Grup

Estudiants de primer i segon curs.

Descripció de la visita 

 

Aquesta visita forma part del conjunt d'activitats programades del Grau. L'objectiu és complementar la formació dels estudiants ja que els connecta amb el món laboral. En particular, es tracta de la visita a una empresa privada dedicada al procés de passivació de l'acer, la qual cosa permet als estudiants connectar els coneixements teòrics que han adquirit amb la indústria química. Aquesta empresa es dedica al recobriment metàl·lic, concretament a la galvanització en calent per immersió en zinc fos. 

La visita va tindre lloc el 25 d’octubre de 2018; l'empresa ens va oferir tres activitats organitzades pel Departament de Formació.

En primer lloc, Juan Carlos García Plama i Pablo Martínez Sáez, de l'esmentat departament, van impartir una conferència relacionada amb les causes dels processos d'oxidació d'estructures d'acer exposades a la intempèrie i els procediments físic-químics més usuals que s'empren a nivell industrial per a evitar la corrosió. Es va explicar amb detall els procediments de zincat electrolític i per aliatge superficial Fe/Zn en calenta.

Després de la conferència, es va realitzar una visita guiada a les instal·lacions de l'empresa on els alumnes van observar la tecnologia utilitzada en el zincat en calent de grans elements de ferro.

Finalitzada la visita, es va dur a terme, en l'aula de formació, un col·loqui entre alumnes i els responsables del Departament de Formació on es va debatre sobre les qüestions plantejades per l'alumnat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imatges: