Universitat de ValènciaFacultat de Química Logo del portal

La Universitat impartirà un doble grau de Física i Química a partir del curs 2020-2021

  • 5 de novembre de 2019
Image de la noticia

La Universitat de València impartirà a partir del pròxim curs (2020-2021) el doble grau de Física i Química. El Consell de Govern ha aprovat aquesta ampliació de l’oferta acadèmica en la reunió celebrada hui dimarts, 5 de novembre. El punt ha estat presentat per la vicerectora d’Estudis i Política Lingüística, Isabel Vázquez.

El doble grau de Física i Química, per al qual s’oferiran 20 places de primer, consta de 332 crèdits organitzats en cinc cursos acadèmics. La Universitat de València serà la tercera a oferir aquesta titulació, després de Santiago de Compostel·la i de l’Autònoma de Barcelona, que han registrat unes notes de tall de 12,29 i 12,73, respectivament.

Les titulacions de Física i Química tenen una llarga tradició a la Universitat de València, i ambdues destaquen en les primeres posicions dels rànquings més prestigiosos. Concretament, el Nature INDEX de 2019 situa a les dues disciplines en segona posició a Espanya. Totes dues titulacions compten amb un professorat d’alt nivell i implicat en projectes d’innovació educativa des que es van implantar els graus en 2010.

Segons indica la degana de Química, Adela Mauri, aquest doble grau proporcionarà als estudiants una preparació “molt sòlida per a afrontar els reptes del món laboral en els seus diferents aspectes: indústria, docència i investigació”. El degà de Física, Jordi Vidal, afig que aquesta nova titulació facilitarà la incorporació de l’estudiantat al món empresarial “a través d’una potent formació dual”.

Fitxa del doble grau

Pla d'estudis