Logo de la Universitat de València Logo Rectorat de la Universitat de València Logo del portal

El Consell de Direcció de la UV visita la Facultat de Farmàcia

  • Gabinet de la Rectora
  • 24 de setembre de 2019
D'esquerra a dreta: Justo Herrera, Mª Vicenta Mestre, Isabel Vázquez y Ernest Cano

Fins a sis membres del Consell de Direcció de la Universitat de València han visitat al llarg del matí de hui la Facultat de Farmàcia amb la intenció de donar continuïtat a visites anteriors, conéixer el Personal d’Administració i Serveis, i reunir-se amb l’equip deganal, direccions de departament, responsables de les distintes àrees de gestió del centre i representants de l’estudiantat de la Facultat.

Aquest matí la rectora de la Universitat de València M. Vicenta Mestre i cinc membres del Consell de Direcció (Isabel Vázquez, Adela Valero, Justo Herrera, Ernest Cano i Juan Vicente Climent) han assistit a diverses reunions a la Facultat de Farmàcia amb l’equip deganal, direccions acadèmiques del centre i responsables de les distintes àrees de la gestió acadèmica i administrativa.

A les reunions amb PDI i PAS s’han tractat qüestions referents als plans d’estudi, les necessitats d’espais a la Facultat, les necessitats logístiques degudes a la gran arribada d’estudiantat Erasmus, les problemàtiques concretes d’adaptació i adequació dels espais per als laboratoris gastronòmics, i la ubicació d’equips utilitzats per a la realització de pràctiques als diferents plans d’estudis cursats a la Facultat.

L’alumnat per la seua part ha plantejat necessitats relacionades a les especificitats dels graus que es cursen a la Facultat de Farmàcia i, més  concretament, a les infraestructures necessàries per a la gestió de l’atenció a Erasmus, la visibilitat d’iniciatives acadèmiques i formatives amb caràcter nacional i internacional d’impuls eminentment de l’alumnat, la possibilitat de millorar i crear espais orientats a facilitar l’adaptació dels i les estudiants als horaris de les pràctiques formatives al campus, o les possibles millores del servei de cafeteria de la Facultat en atenció a les diverses necessitats nutricionals existents.

El Consell de Direcció ha pres nota de les demandes transmeses pel centre, ha actualitzat l’estat de gestió de les qüestions pendents que ja estan en marxa i s’ha compromés a seguir treballant per i amb el centre: “Analitzarem les necessitats d’espais i infraestructures i prioritzarem en funció del resultat d’aquestes anàlisis”, ha assenyalat la rectora M. Vicenta Mestre. A més, la rectora i el Consell de Direcció s’han compromés a assistir als diversos congressos organitzats pels estudiants a la Facultat i ha valorat “el gran compromís que tenen amb l’alimentació saludable i l’alt grau d’implicació estudiantil als òrgans de govern del centre i activitats formatives, demostrat amb l’organització d’uns congressos amb repercussió nacional i internacional”.