Logo de la Universitat de València Logo Servei Central de Suport a la Investigació Experimental (SCSIE) Logo del portal

Anàlisi estadística

Anàlisi estadística
Anàlisi estadística
Tipus: Tècniques

La Secció d'Estadística disposa de personal qualificat expert en el maneig d’equips informàtics dotats amb softwares específics. El principal software utilitzat per a l’anàlisi de les dades és el software lliure R.

Descripció

La Secció d'Estadística de la Universitat de València té com a objectiu oferir a la comunitat científica suport i assessorament en relació a les tècniques estadístiques més adequades als seus projectes d’investigació.

En aquest sentit i degut als avanços realitzats en les tècniques de recollides de dades, el volum de dades quantificades és més gran, produint resultats més complexos: mesurament d'un elevat nombre de variables, sent en determinades àrees escàs el nombre de mostres a conseqüència de les limitacions tècniques, costos i / o temps. En molts casos, aquestes dades, no reben el tractament estadístic adequat produint un menor rendiment de les investigacions (mala optimització i plantejament del problema) i no s'extrau tota la informació que contenen les dades.

L'existència d'una Secció d'Estadística permetrà un major rendiment dels diferents grups de treball: es realitzaran dissenys experimentals més eficients, tenint en compte la Bioètica quan l'experiment estiga relacionat amb animals i l'anàlisi dels resultats serà el més adequat a les dades, extraient la major quantitat d'informació.

  1. Assessorament
  2. Disseny experimental
  3. Control de l’estudi
  4. Anàlisi de resultats
Aplicacions pràctiques

Oferir a la comunitat científica suport i assessorament en relació a les tècniques estadístiques més adequades als seus projectes d’investigació.

Certificacions de qualitat

Certificat ISO 9001:2015

Estructura/es UV que ho gestiona
Servei Central de Suport a la Investigació Experimental (SCSIE)
Contactes
  • Gavidia Josa, Raquel
  • PIT-Investigacio Escala Tecnica Superior
Veure fitxa