Logo de la Universitat de València Logo Servei Central de Suport a la Investigació Experimental (SCSIE) Logo del portal

ROKIT Dr. INVIVO PREMIUM
Bioimpressora 3D
Marca: ROKIT Dr. INVIVO PREMIUM
Tipus: Equip

Bioimpressora 3D amb sistema de control de temperatura, controlador de dispensador d'aire i compressor d'aire per a materials plàstics.

Descripció

Rokit Invivo és una bioimpressora 3D de grau comercial sofisticada i d'alta qualitat. Permet als usuaris crear estructures versàtils cel·lulars 3D i dissenys extensos utilitzant diferents materials coneguts com biotintes.

També té la possibilitat d'utilitzar biopolímers sintètics com PCL (policaprolactona), PLGA (àcid poli-làctic–co–glicòlic), PLLA (àcid poli-L-làctic) i diversos hidrogels per a la generació de motles.

Rokit Invivo és una eina optimitzada per a investigadors biomèdics proporcionant un sistema modular i un entorn estèril.

Els usuaris poden triar dos de tres tipus de filtres (extrusor, dispensador mecànic, dispensador neumático de fusió en calenta) amb funció de control de temperatura addicional (-10 °C ~ 80 °C) per a l'optimització en diferents aplicacions d'investigació.

Aplicacions pràctiques

Cardiologia, Reumatología, Neurofisiologia, Oncologia, Cirurgia Craniofacial, Cirurgia Plàstica, Obstetrícia i Ginecologia, Cirurgia Dental, Oral i Maxil·lofacial, Malalties infeccioses, Immunologia, Dermatologia, Reumatologia, Endocrinologia, Urologia, Hematologia, Oftalmologia, Ortopèdia, Enginyeria de Teixits, Ciència i enginyeria de materials, Enginyeria Biomèdica, Enginyeria Microbiana, Desenvolupament de teràpies, Toxicologia, Biologia cel·lular.

Aplicacions invivo, teràpia de cèl·lules mare, odontologia, regeneració de pell, desenvolupament de polímers.

Condicions d'ús

Equip per a determinació de mostres, posar-se en contacte amb el servei.

Estructura/es UV que ho gestiona
Unitat Central d'Investigació de Medicina (UCIM)
Contactes
  • Bañuls Sanchez De Cutanda, Sergio
  • PAS-E.T.B. Investigacio
Veure fitxa