Logo de la Universitat de València Logo Servei Central de Suport a la Investigació Experimental (SCSIE) Logo del portal

Equip d'anestèsia inhalatòria Panlab
Equip d'anestèsia inhalatòria Panlab Quiròfan xicotet animalari
Marca: Panlab HARVARD APPARATUS. Vaporitzador isofluorà. Cabalímetre. Connexió a paret/bombona per a subministrament de gasos frescos (oxigen).
Tipus: Equip

Equip que permet la inducció i el manteniment dels rosegadors sota un pla anestèsic per a la realització de procediments quirúrgics. L'anestèsia ha de complementar-se sempre amb un adequat protocol analgèsic.

Descripció

L'equip d'anestèsia inhalatori per a rosegadors / xicotets animals de laboratori permet equipar als laboratoris d'investigació d'un sistema d'anestèsia d'última generació.

L'equip d'anestèsia inhalatori elimina l'inconvenient dels equips de gasos tradicionals que treballen en circuit obert, que és que els investigadors estan respirant tots els gasos sobrants. Per a això, s'ha dissenyat un conjunt d'accessoris que permeten canalitzar aquests gasos sobrants, mitjançant un sistema d'aspiració, a un filtre d'absorció. Aquests accessoris a més permeten economitzar el gas anestèsic al màxim gràcies al seu Sistema Indirecte d'Absorció (SIA). El sistema d'aspiració disposa d'un circuit per a l'eliminació de gasos sobrants de la màscara d'anestèsia, la caixa d'inducció i de la bomba de respiració (opcional per a quan es treballa amb cànula a tràquea).

Aplicacions pràctiques
  • Tots els procediments que requerisquen tindre un rosegador anestesiat.
Certificacions de qualitat

ISO 9001

Condicions d'ús

Sol·licitud per calendari de reserves.

Estructura/es UV que ho gestiona
Unitat Central d'Investigació de Medicina (UCIM)