Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiants

A fi d'oferir un tipus d'esport de caire ludicoeducatiu, volem apostar per una pràctica esportiva plantejada sense competició.

Segons la modalitat esportiva, el plantejament de sessions d'entrenament és diferent. Si vols tenir tota la informació referent a un determinat esport, hi trobaràs les característiques de l’Escola (dies d'entrenament, forma de pagament, grups i campus on es fa, etc.)

La inscripció del curs 2019/2020 comença l'10 de setembre, a les 11 hores, fins cobrir el nombre de places oferides.

Els entrenaments de l'escola esportiva són:

  • 1º quadrimestre: de l'1 d'octubre de 2019 al 31 de gener de 2020.
  • 2º quadrimestre: de l'1 de febrer de 2020 al 31 de maig de 2020.

L'oferta per al curs 2019/2020 és la següent:

Per realitzar aquestes activitats cal pertànyer a la comunitat universitària UV o estar en possessió de la Targeta Esportiva.

Si vols aplicar en competició l'esport que practiques en l'Escola Esportiva, pots informar-te’n en "Competicions" i una vegada allí en "Competició Interna". Els monitors i entrenadors de les escoles esportives us podran guiar i informar.

Per la pràctica en les Escoles esportives es pot obtenir 1 crèdit ECTS.

L'entrada a l'automatrícula està situada, en la pàgina principal i en l´apartat automatrícula.
Les directrius de l'obtenció d'aquest crèdits ECTS, es poden veure entrat en l'apartat corresponent, el qual apareix també en la pàgina principal.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies