Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Arranca el curs esportiu en la Universitat: oberta la matrícula d’activitats, escoles i competicions

  • 13 de setembre de 2017
L'equip de vela de la Universitat de València.

El Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València obri el termini de les seues activitats i escoles esportives, i el pròxim 18 de setembre obrirà les competicions d’esport individual i esports d’equip.

La Universitat organitza competicions internes en diferents esports, d’equip i individuals, dels quals cada any es proclamen els campions de la Universitat de València.

- Esports Individuals: atletisme, àadminton, escacs, esgrima, frontenis, judo, kendo, orientació, pàdel, pilota, taekwondo, tennis, tennis de taula, tir amb arc, triatló i voleibol platja. 
- Esports d’equip: bàsquet, bàsquet 3x3, futbol 7, futbol sala, rugbi 7 i voleibol. 

Les activitats començaran el dia 18 de setembre i les escoles esportives el dia 2 d’octubre. La matrícula romandrà oberta al llarg de tot el curs fins que es cobrisquen les places. Les competicions generals comencen a finals d’octubre, i el tennis i el pàdel el 6 de novembre.

El col·lectiu d'’estudiants és el més nombrós en la matrícula esportiva, però el SEF ofereix activitats a tots els públics i especialment a col·lectius com el PAS i el PDI, Nau Gran, esport adaptat i un col·lectiu en constant ascens com són els Erasmus, en la recepció dels quals va estar present el SEF la passada setmana promocionant totes les activitats, escoles i competicions, amb un gran èxit de participació.

L’accés a les activitats del SEF és per a tota la comunitat universitària i a usuaris externs (necessari disposar de targeta esportiva). En les competicions internes només els membres de la Universitat de València podran ser partícips. 

Totes les inscripcions es formalitzaran a través de l’aplicació d’Automatrícula, disponible en la pàgina web del Servei d’Educació Física i Esports (www.uv.es/sef).