Universitat de ValènciaUVesports Logo del portal

Rafa Ibáñez i Gabriel Calvo van participar en un internacional

  • 4 de setembre de 2015
Image de la noticia

Rafael Ibáñez i Gabriel Calvo, estudiants de la Universitat i esportistes del programa d'esport adaptat de la Càtedra Divina Pastora d'Esport Adaptat de la Universitat de València, van disputar un campionat internacional d'hoquei en cadira de rodes elèctrica que es va celebrar a Eindhoven (Holanda) la setmana passada.

L'equip del Llevant UE Masclets, dirigit per Jesús Calvo i compost per Juan Manuel Fernández, David Martínez, José Vicente Gómez, Rafael Ibáñez, Gabriel Calvo, Edu Valverde i Alejandro Piquero, va viure una de les competicions més importants de les seues vides, ja que van poder gaudir de l'esport que els apassiona al costat de més de cent jugadors de vuit nacionalitats diferents.
Els llevantinistes, únic equip espanyol que va participar en la cita, van estar en el torneig juntament amb tretze equips: Gidos Screamers i Somival (Bèlgica), New  Caveliers Praque (República Txeca), Estonian Wolves (Estònia), Augustiner Tigers, Torpede Ladenburg i Black Knights Dreieich (Alemanya), Macron Warriors Viadana W.H i W.H.Tigers Bozen (Itàlia), Iron Cats Zurich i Rolling Thunder Bern (Suïssa) i GP Bulls 1 i GP Bulls 2 (Holanda).

Rafael Ibáñez va estar amb l'AllStar Team

L'organització del torneig tenia preparada una grata sorpresa: una trobada entre la selecció d'Holanda i un combinat de jugadors de tots els equips participants. Rafa Ibáñez va ser l’elegit per representar el Llevant UE Masclets en l'All Stars Team, i gaudir de minuts al costat dels millors del campionat. El partit va acabar amb victòria de la selecció holandesa per 10-3, encara que en aquesta ocasió el resultat va ser el menys important.