UVCulturaExtensió UniversitàriaUniversitat de València Logo del portal

Apunteu-vos a la jornada formativa en Alacant

  • 8 de juliol de 2019
Image de la noticia

La primera activitat formativa conjunta dels programes per a majors de les universitats valencianes, estarà dedicada al patrimoni comú i la celebrarem en Alacant l’1 d’octubre.

“Viure el patrimoni compartit de la Comunitat Valenciana” serà el títol de la primera jornada formativa conjunta, l’1 d’octubre en la Universitat d’Alacant, promoguda pels programes universitaris per a majors de les universitats públiques valencianes. Una bona ocasió per a descobrir joies culturals i naturals del país, així com per a conèixer les persones que animen la formació al llarg de la vida en les diferents universitats.

Les persones interessades seran traslladades a Alacant amb autobús, a càrrec de les pròpies universitats. Cada persona inscrita pagarà el menú del dinar, valorat en 15 euros. Les places estan repartides entre els diferents programes i a La Nau Gran li'n corresponen 20, que distribuirem per ordre de sol·licitud. Cal enviar un correu electrònic al personal d’Extensió Universitària: eduard.ramirez@uv.es

La Xarxa valenciana de Programes Universitaris per a Majors porta anys de contactes i col·laboracions, i ara avança en les propostes de formació conjunta. El programa de la jornada consistirà en tres conferències en el campus alacantí, a més de moments per a conéixer-se i intercanviar experiències entre els membres dels diversos programes formatius per a majors:

-              10.30h. Recepció

-              11.45h. Conferència 1, patrimoni natural: “Las micro reservas de flora. Hábitats y especies de interés prioritario para su conservación”. Professor Manuel Vicedo Martínez (UA)

-              12.45h. Conferència 2: “El Misteri d’Elx, patrimonio inmaterial de la humanidad”. Professor Pablo Mas Serrano, director Càtedra del Misteri d’Elx (UMH)

-              14h. Dinar

-              16:30h. Conferència 3: “Patrimonio Virtual de la Comunitat Valenciana: vivir el Patrimonio de una forma diferente mediante herramientas TIC, Realidad Virtual y Realidad Aumentada”. Professor Jaime Molina Vidal (UA)

-              17.30h. Tornada

Imatges: