UVCulturaExtensió UniversitàriaUniversitat de València Logo del portal

La Nau Gran en Transició

  • 15 de juny de 2020
aula informàtica

Oferta per al curs acadèmic 2020-2021.

Després d'analitzar les respostes a les enquestes fetes a l'alumnat i a el professorat del Programa La Nau Gran i de múltiples reunions, el Vicerectorat de Cultura i Esport ha pres la decisió al costat del Servei d'Extensió Universitària de suspendre una part fonamental de l'oferta habitual del nostre Programa. En concret, NO s'impartiran en el curs 2020-2021:

  • Els Itineraris.
  • El curs Nau Gran: Estudi General.
  • Els cursos d'Alts Estudis

La raó és, naturalment, l'actual situació provocada per la COVID19  i la vulnerabilitat del nostre alumnat. Per tot això no s'activarà ni la preinscripció ni la matrícula en tots els estudis esmentats. Tractarem de reprendre tot  en el curs 2021-2022, curs en què tot l'alumnat podrà continuar amb els seus estudis, si les circumstàncies ho permeten.

Per al curs acadèmic 2020-2021 us presentem i oferim La Nau Gran en Transició que consistirà en:

  • Al llarg del primer quadrimestre cursos monogràfics en línia, no presencials. Amb temàtica variada i una durada de 10, 20 o 30 hores. Aquests cursos s'impartiran a l'almenys en un 80% mitjançant un sistema de videoconferència que permeta un alt grau d'interacció entre alumnat i professorat. L'oferta es publicarà al llarg del mes de juliol.
  • Per al segon quadrimestre de 2020-2021 continuarem oferint monogràfics i ens agradaria poder compaginar els cursos en línia amb cursos semipresencials o presencials, tot dependrà de l'evolució de la situació.

Gràcies per la vostra fidelitat i el vostre esforç, sou la nostra espenta per seguir treballant per aquest Programa Universitari per a Persones Majors de la Universitat de València, La Nau Gran.