UVCulturaExtensió UniversitàriaUniversitat de València Logo del portal

Protagonistes del 10é Passeig Saludable de La Nau Gran

  • 25 de juliol de 2019
Image de la noticia

El 29 de setembre de 2019 celebrarem els 10 anys consecutius del Passeig Saludable, una convocatòria que perdura i continua gràcies a l'entusiasme de la gent de La Nau Gran i les seues famílies.

El Passeig Saludable de La Nau Gran ja aplega a hores d'ara més de huit-centes inscripcions... No trobem millor explicació que el vostre entusiasme, a la consolidació en el calendari universitari d'aquesta convocatòria. Per això publiquem una sèrie de vídeos testimonials vostres, en els quals expliqueu les vostres motivacions per a acudir al Passeig Saludable:

- llista de reproducció en youtube

- vídeos en el facebook d'Extensió Universitària UV

Si voleu participar i contar els vostres motius personals per a vindre al Passeig Saludable de La Nau Gran, podeu enviar-nos les vostres aportacions audiovisuals al correu passeig.saludable@uv.es  i nosaltres els publicarem junt als dels vostres companys i companyes.

Enguany celebrarem el 10é Passeig Saludable, i volem expressar l'agraïment de tota la institució a les persones que l'animeu i l'heu mantingut al llarg dels anys. Una proposta saludable, sostenible, i també solidària, convertida per vosaltres en una autèntica mostra de convivència positiva en la ciutat. Una manifestació alegre de la curiositat i les ganes de compartir experiències i coneixements, siga quina siga l'edat que tinguem.

Moltes gràcies per ensenyar-nos i aprendre amb nosaltres!

Ací podeu accedir a la informació i les inscripcions del 10é Passeig Saludable.