Logo de la Universitat de València Logo Servei d'Informació i Dinamització Logo del portal

La Mostra art públic / universitat pública és una iniciativa de la Universitat de València que pretén dinamitzar els espais dels campus de Burjassot i Blasco Ibáñez i transformar l’entorn universitari en un lloc d’intervenció artística obert a la societat. Per això, l'organització selecciona una sèrie de projectes artístics de caràcter efímer que reflexionen sobre l’aproximació de l’art contemporani a la ciència i a les ciències socials i humanes, convertint-les en detonadores d’altres sabers transversals, i que interactuen amb l’espai universitari.

En 2021 se celebrarà la XXIV Mostra art públic / universitat pública entre els mesos d'octubre i desembre, en dos espais expositius (els campus de Burjassot i de Blasco Ibáñez) i estarà comissariada per Alba Braza.

Formen part del jurat d'aquesta edició de la Mostra:

  • Mijo Miquel, professora de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València.
  • Jodie Di Napoli, mediadora i comissària d’exposicions.
  • Alba Braza, comissària de la Mostra art públic / universitat pública.
  • Esther Alba, vicerectora de Cultura i Esport de la Universitat de València.

La Mostra és una convocatòria del Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius, que impulsa la Delegació d’Estudiants, organitza el Servei d’Informació i Dinamització  (Sedi), i compta amb la col·laboració del Vicerectorat de Cultura i Esport.

En aquest enllaç es pot consultar en línia el catàleg de cada edició de la Mostra.