Logo de la Universitat de València Logo Servei d'Informació i Dinamització Logo del portal

La Universitat de Valencia organitza anualment els tallers d'Aula oberta d’escriptura creativa amb la voluntat de promoure l’escriptura de creació entre els universitaris i entre el públic en general.

L’oferta de tallers que configuren l’Aula abasta els gèneres següents: narrativa breu, escriptura teatral, poesia i guió de curtmetratge.

Els tallers són impartits per especialistes en cadascun dels gèneres i la metodologia és pràctica i participativa.

Destinataris
Estudiants de la Universitat de València, participants de la Nau Gran i públic en general. Consulteu les condicions de matrícula 

Duració dels tallers
Els tallers tenen una duració de 20 hores distribuïdes en set sessions presencials des d’octubre fins a novembre.

Programació
Es pot consultar la programació de tallers per al curs 19-20.

Organització i gestió
L’Aula Oberta d’Escriptura Creativa és un programa del Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius, organitzat i gestionat pel Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), amb la col·laboració del Vicerectorat de Cultura i Esport (Aula de Literatura, Aula d’Arts Escèniques, Aula de Cinema) i de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació (Vicedeganat de Cultura).

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies