Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiants en un taller de l'aula oberta d'escriptura creativa

La Universitat de Valencia organitza anualment els tallers d'Aula oberta d’escriptura creativa amb la voluntat de promoure l’escriptura de creació entre els universitaris i entre el públic en general.

L’oferta de tallers que configuren l’Aula abasta els gèneres següents: narrativa breu, escriptura teatral, poesia i guió de curtmetratge.

Els tallers són impartits per especialistes en cadascun dels gèneres i la metodologia és pràctica i participativa.

Destinataris
Estudiants de la Universitat de València, participants de la Nau Gran i públic en general. Consulteu les condicions de matrícula 

Duració dels tallers
Els tallers tenen una duració de 20 hores distribuïdes en set sessions presencials des d’octubre fins a novembre.

Programació
Es pot consultar la programació de tallers per al curs 19-20.

Organització i gestió
L’Aula Oberta d’Escriptura Creativa és un programa del Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius, organitzat i gestionat pel Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), amb la col·laboració del Vicerectorat de Cultura i Esport (Aula de Literatura, Aula d’Arts Escèniques, Aula de Cinema) i de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació (Vicedeganat de Cultura).

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies