Logo de la Universitat de València Logo Servei d'Informació i Dinamització Logo del portal

Arranca la Setmana de la promoció de la donació de sang a la Universitat de València

  • 24 de febrer de 2020
Element promocional de la campanya

Del 24 al 28 de febrer, pels tres campus de la Universitat de València, trobareu punts d’informació de promoció de la donació sang a càrrec de l’estudiantat participant en la iniciativa de sensibilització que coordina el Servei d’Informació i Dinamització d’Estudiants (Sedi) en col·laboració amb el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana. Sota el lema “Una donació, tres vides”, durant tota la Setmana de la promoció de la donació de sang, vora setanta estudiants que han cursat formació especialitzada informaran la comunitat universitària de la importància d’aquest gest que no comporta cap risc i que pot salvar la vida de moltes persones. 

La campanya de sensibilització conclourà amb una donació especial durant la primera setmana de març: 

  • Dimarts 3 de març, campus de Burjassot. Saló de la Biblioteca de Ciències i vestíbul de la Facultat de Farmàcia.
  • Dimecres 4 de març, campus dels Tarongers. Aulari Sud i vestíbul de la Facultat de Dret.
  • Dijous 5 de març, campus de Blasco Ibáñez. Vestíbul de la Facultat de Psicologia i vestíbul de la Facultat de Filologia.

Aprofitem per recordar que durant tot l’any el Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana visita els diferents campus de la Universitat de València per facilitar la donació de sang per part de la comunitat universitària.

Més informació

Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana