Logo de la Universitat de València Logo Servei d'informàtica [SIUV] Logo del portal

ZOOM: Nou servei de videoconferència a la UV

  • Joaquin Aldas Manzano
  • 6 de juliol de 2022
Image de la noticia

Recentment es va adjudicar a Zoom, en procés de licitació pública, el servei de videoconferència de la UV. La plataforma que hem fet servir fins el moment, BBC, estarà disponible fins el 31 de juliol de 2022.

Zoom ja està operatiu i es pot accedir a través del portal zoom.uv.es

Aquest canvi de plataforma presenta múltiples avantatges i varies conseqüències que us volia traslladar:

•       Si voleu conservar els vídeos de BBC és necessari que els descarregueu abans que la plataforma deixe d’estar disponible el 31 de juliol de 2022. En correus anteriors donàrem indicacions respecto de com fer-ho, però podeu recordar el procediment en aquest vídeo: https://mmedia.uv.es/html5/g/aisdi/70586_grabacionesbbc_1.mp4

•       Si ja teniu un compte en zoom i heu emprat el vostre correu uv.es com a usuari o usuària, passarà a ser un compte institucional amb totes les prestacions (durada il·limitada de la videoconferència, per exemple). Si voleu conservar-la, a més de tenir la institucional, sols heu de canviar el vostre usuari a un correu distint de l’uv.es

Per facilitar la transició, el Servei d’Informàtica ha preparat una documentació senzilla i completa per a les tasques fonamentals com, per exemple, crear reunions en Aula Virtual com veníem fent fins ara.
També hi ha una secció de preguntes freqüents: https://angela.uv.es/x/X47CBQ

Esperem que aquest canvi, el motiu del qual no és altre que la finalització del contracte existent amb BBC, licitació que ha guanyat una empresa diferent (zoom), siga satisfactori per a totes les persones usuàries de la UV.

Ben cordialment,

Joaquín Aldás-Manzano
Vicerector d’Estratègia, Qualitat i Tecnologies de la Informació
UNIVERSITAT DE VALÈNCIA