Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Servei d'Informàtica

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 09/04/19

  Actualització plataforma software

  Hem actualitzat la plataforma de distribució de llicències i programari institucional UV, millorant l'apariencia, aplicant millores i simplificacions en el procediment d'adquisició de llicències, i millores visuals per tal de facilitar la tasca de sol·licitar programari.

 • 04/04/19

  2019-04-08: Intervenció programada

  Dilluns que ve dia 8 d'abril de 2019 hem de parar sistemes per tal de fer tasques de manteniment, amb una durada aproximada de mitja hora en la finestra de 16:00h. a 16:30h. Afectarà a les aplicacions de gestió administrativa (incloses GDH i GDI) i administració electrònica (ENTREU, TRAMITEM i REGISTRE). NO es veurà afectada la web institucional, el Portal de les persones empleades, l'Aula Virtual, ni correu electrònic, serveis DISCO o nUVol. Perdoneu les molèsties.

 • 26/03/19

  GUIA SEGURETAT ANDROID 9

  El CCN-CERT ha publicat en la part pública del seu portal web la Guia CCN-STIC 453G. L'objectiu d'aquest nou document és conscienciar sobre la importància de protegir els dispositius mòbils, com una de les millors defenses per a prevenir i detectar incidents i amenaces de seguretat. Es proporcionen detalls específics d'aplicació i implementació de les recomanacions de seguretat i bones pràctiques necessàries per a la prevenció dels riscos, amenaces i vulnerabilitats de seguretat a les quals estan exposats els dispositius mòbils basats en Android en l'actualitat.

  [Llegir més]

 • 05/03/19

  Conscienciació en Seguretat de la Informació

  El Vicerectorat d'Estratègia, Qualitat i Tecnologies de la informació està promovent davant la comunitat universitària, una campanya dirigida a la conscienciació sobre la seguretat de la informació. Els recents canvis normatius en matèria de protecció de dades i seguretat a nivell estatal, fan necessària la creació d'una cultura corporativa sobre la seguretat de la informació.

  [Llegir més]

 • 01/03/19

  La Universitat de València, tercera espanyola a obtindre el Certificat ENS que garanteix la seguretat dels sistemes d’informació

  La Universitat de València és la tercera universitat espanyola a aconseguir el Certificat ENS (Esquema Nacional de Seguretat), que garanteix la seguretat de la informació i els serveis electrònics que ofereix la institució acadèmica. El certificat l’atorga el Centro Criptológico Nacional, que depén del Ministeri de Defensa. A Espanya només les universitats de Granada i Jaume I de Castelló disposen de l’acreditació.

  [Llegir més]

 • 21/02/19

  BLOKUNIVERSITATS 2019

  La Universitat de València, en el primer congrés Blockuniversitas: Xarxa de Blockchain d’Universitats. El proper dissabte, 23 de febrer, se celebra a la Universitat Politècnica el primer congrés Blockuniversitas: Xarxa de Blockchain d’Universitats, en el què participen les universitats públiques valencianes: Universitat de València, Universitat d’Alacant i Universitat Miguel Hernández d’Elx.

  [Llegir més]

 • 18/02/19

  Oberta la preinscripció al més del centenar de màsters oficials que ofereix la UV

  Els i les titulades universitàries i tots els estudiants i estudiantes que finalitzen els estudis de grau universitari aquest curs 2018-2019, tenen al seu abast més d’un centenar de màsters oficials a la Universitat de València, una de les ofertes més completes, i també més assequibles, en tractar-se de títols oficials d’una universitat pública subvencionats per la Generalitat.

  [Llegir més]

 • 13/02/19

  Deixem la xarxa social Google+

  Google, va decidir al desembre de 2018 tancar Google Plus per a usuaris particulars i pàgines a partir d'abril de 2019, però a més també la impossibilitat de creació de noves pàgines, comunitats, etc. És per aquesta raó, i atès que no hi ha perspectiva de futur per a una projecció en aquesta xarxa social que anem a donar-nos de baixa.

 • Paraules de la Rectora

  05/02/19

  Visita Equip Rectoral y autoritats GVA

  Hui hem rebut la visita de l'equip rectoral encapçalat per la Rectora Maria Vicente Mestre, el Vicerector d'Economia i Infraestructures, Juan Luis Gandia Cabedo , el Conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler i Marco, i el Director de l'Agència Valenciana d'Innovació Andrés García Reche al Centre de Processament de Dades del Servei d'Informàtica de la Universitat de València, en el Campus de Burjassot, on la Rectora s'ha referit al paper que exercim dins de la institució com "una aposta de la Universitat de València per la docència, la innovació i la recerca amb les últimes tecnologíes de la informació i la comunicació."

  [Llegir més]

 • DIPLOMA ACREDITATIU 2 PREMI PER A LA UV

  14/12/18

  2 Premi Repte RedIRIS 2018

  En les passades jornades '46 Grups de Treball RedIRIS 2018' celebrades els dias 27 al 29 de Novembre, es va celebrar el Repte de RedIRIS 'Tomás de Miguel', per a impulsar la unió de les institucions a la federació SIR2. S'han puntuat en aquesta edició aspectes relacionats amb la seguretat, emissió d'atributs i característiques avançades, que haurien de contemplar els proveïdors d'identitats de les institucions participants. En aquest Repte de RedIRIS, la Universitat de València, ha quedat en segon lloc, gràcies al treball i representació del Servei d'informàtica.

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies