Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Servei d'Informàtica

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • DIPLOMA ACREDITATIU 2 PREMI PER A LA UV

  14/12/18

  2 Premi Repte RedIRIS 2018

  En les passades jornades '46 Grups de Treball RedIRIS 2018' celebrades els dias 27 al 29 de Novembre, es va celebrar el Repte de RedIRIS 'Tomás de Miguel', per a impulsar la unió de les institucions a la federació SIR2. S'han puntuat en aquesta edició aspectes relacionats amb la seguretat, emissió d'atributs i característiques avançades, que haurien de contemplar els proveïdors d'identitats de les institucions participants. En aquest Repte de RedIRIS, la Universitat de València, ha quedat en segon lloc, gràcies al treball i representació del Servei d'informàtica.

 • 13/11/18

  NOVA BASE DE CONEIXEMENT I SUPORT TIC 'EL SIUV RESPON'

  El Servei d'informàtica posa a l'abast de la comunitat universitària, una base de coneixement perquè les persones usuàries, puguen aprendre, obtenir i llegir articles, manuals per a usuari i altres documents d'ajuda i suport TIC. Proporciona els mitjans per a descobrir solucions a problemes coneguts i resolts. Conté informació amb un sistema de recuperació, un motor de cerca, i uns continguts estructurats. Els documents es troben disponibles en tres idiomes i estan relacionats i classificats, constituint una eina de suport al lloc de treball TIC d'aplicació directa.

 • cartell

  24/07/18

  12a. REUNIÓ D'USUARIS /ES DE LA RES

  El Servei d’informàtica de la Universitat de València, a través del seu node de la Xarxa Espanyola de Supercomputació (RES) TIRANT, es l’organitzador enguany de la reunió d’usuaris i usuàries que cada any es celebra per a informar sobre recursos i procediments. Aquest esdeveniment pretén ser un fòrum de discussió entre els usuaris de la RES, el personal tècnic, el comitè d'accés i el comitè d'usuaris. A més, les sessions paral·leles científiques i la sessió de cartells promouran la disseminació dels resultats de recerca destacats dels usuaris de la RES.

 • 21/07/18

  UNIVERSITIC 2017

  Fa uns dies es va presentar en la CRUE la nova edició de l'estudi UNIVERSITIC on s'analitza la situació i evolució de les Tecnologíes de la Informació i les Comunicacions en les universitats espanyoles. En les imatges, la jerarquia de necessitats segons piràmide de Maslow.

 • 13/07/18

  SECRETARIA VIRTUAL: Resultats de la preinscripció a partir de migdia

  Els resultats de la preinscripció a les titulacions de la Universitat de València es poden consultar clicant ací a partir de migdia d’aquest divendres (13 de juliol). Els admesos i admeses han d’assistir a la reunió informativa que convoca el centre on s’imparteix la titulació en la qual han obtingut plaça. En cas de no admissió, cal consultar el funcionament de les llistes d'espera.

  [Llegir més]

 • 11/07/18

  Nova web de peticions de suport TIC

  A partir de hui, es troba disponible la nova web per a la gestió de peticions de suport relacionades amb les tecnologies de la informació i les comunicacions per a les persones usuàries de la Universitat de València.

  [Llegir més]

 • 29/06/18

  La Universitat multiplica per 10 la seua potència de càlcul amb dos nous supercomputadors

  El Servei d’Informàtica de la Universitat de València (SIUV) ha finalitzat la instal·lació i configuració dels nous superordinadors LluisVives v2 i Tirant v3, situats al seu nou Centre de Processament de Dades (CPD), del Campus de Burjassot/Paterna. La potència de càlcul de la Universitat a la disposició dels investigadors es multiplica així per 10. Els nous supercomputadors signifiquen també un important estalvi energètic i uns menors costos de manteniment.

  [Llegir més]

 • 30/05/18

  COMUNICAT RELATIU A LA IMPLANTACIÓ RGPD A LA UV

  Comunicat per tal d'informar a tota la comunitat universitària, les seues fundacions i entitats associades sobre les implicacions de la implantació del Reglament Europeu de protecció de dades, plenament eficaç des del 25 de maig de 2018. Comunicat Delegat de protecció de dades de la UV: https://www.uv.es/rectorat/dpd/comunicat-30-05-2018.pdf

 • web de l'agent antivirus uv

  10/04/18

  ACTUALITZACIÓ DE 'AGENT ANTIVIRUS UV

  Ahir es va engegar el nou servidor d'antivirus McAfee amb la nova ePO (ePolicy Orchestrator) ara l'agent ja suporta el sistema operatiu Windows 10. Durant els dies successius els equips amb l'agent instal·lat es veuran actualitzats, canviant l'aparença de la icona en els escriptoris. Aquest és l'enllaç del nou agent https://software.uv.es/virus.php

 • 25/01/18

  ENQUESTA SATISFACCIÓ CAU UV 2017

  Des del 20 de novembre fins al 22 de decembre, ha tingut lloc la “Enquesta anual de satisfacció del suport d'Atenció a les persones usuaries per part del Servei d'Informatica”.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies