Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Servei d'Informàtica

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 15/10/19

  VIDEOCONFERÈNCIES: Blackboard Collaborate

  Des del Servei d'Informàtica hem engegat un nou servei de videoconferències basat en Blackboard Collaborate Ultra. El nou Blackboard Collaborate Ultra disposa de millores notables respecte a l'actual Adobe Connect, i no requereix instal·lar plugins o programari algun, ja que està basat en HTML5. És molt fàcil de manejar i funciona sense problemes en qualsevol sistema operatiu, incloent dispositius portàtils o smartphones. El nou Blackboard Collaborate es maneja des d'Aula virtual (Moodle) i és el propi usuari el que crea les seues sessions en cursos o comunitats, sense l'obligació de reservar sales des de la Secretaria Virtual com ocorria fins ara. L'usuari és també el que convida als assistents a les seues sessions i el que té accés a les URLs dels enregistraments, també en format MP4. Per a sol·licitar l'ús d'aquest nou sistema de videoconferències serà necessari fer una única sol·licitud, que permetrà el seu maneig durant tot el curs acadèmic. https://solicitudes.uv.es/sol/mason/selfservice/uv/solicitud_videoconferencia.html En breu publicarem documentació pròpia sobre el funcionament de Blackboard Collaborate Ultra. El servei de l'actual Adobe Connect deixarà de funcionar a partir del pròxim 1 de Gener de 2020, encara que els enregistraments seguiran estant disponibles amb petició.

 • 15/10/19

  Mac OS CATALINA

  Com tots els anys Apple llança una nova versió del seu sistema operatiu, aquesta vegada ho ha cridat Catalina. Com ja us suggerim l'any passat, no recomanem que actualitzeu ara com ara el vostre sistema operatiu a aquesta versió, pel mateix motiu de sempre, la possible incompatibilitat de Catalina amb el programari que actualment té la Universitat de València en distribució (aquells que tingueu instal·lada alguna de les nostres llicències, però en general s'aplicaria a tot programari).Espereu a primers d'any, perquè els done temps als fabricants a publicar les versions que suporten Catalina i abans d'actualitzar cerciorar-se que el programari instal·lat és compatible amb Catalina (almenys el nostre programari de treball)

 • 27/09/19

  RESPONSABILITAT AMB LES DADES

  ETS CONSCIENT DE LA TEUA RESPONSABILITAT AMB LES DADES? Cal coneixer el Reglament d'ús dels recursos TIC que la UV posa al teu abast. Tots tenim una responsabilitat, tant les persones usuàries (personal i alumnat), com la pròpia institució. Us deixem ací un extracte del Reglament, on es parla d'aquestes coses. Reglament TIC: http://links.uv.es/reglamentticuv (CAPÍTOL IV: RESPONSABILITATS. Articles 8 i 9)

  [Llegir més]

 • 01/08/19

  NO OBLIDES LA TEUA CONTRASENYA

  En cas d'oblit de la contrasenya UV, recordeu que cal introduir una adreça de correu alternativa i telèfon mòbil de contacte, per a que pugau recuperar-la . D'eixa forma, les vostres credencials i la vostra identitat en la UV sempre estarà segura. Cal introduir el correu personal alternatiu i el telèfon mòbil per a recuperació de dades en: https://links.uv.es/siuv/micontacto

 • 10/07/19

  Actualització a SPSS 26

  S'ha decidit actualitzar la versió de SPSS Statistics i Amos de l'actual versió 24, a la més recent versió 26. Aquest canvi afecta tant al SPSS instal·lat en aules com al SPSS instal·lat en els equips personals. El servidor de llicències ja està servint les llicències d'ambdues versions (24 i 26), recordeu que el programa necessita un servidor de llicències per a funcionar.

  [Llegir més]

 • 08/07/19

  Portal TIC d'ajuda a la matrícula 2019-20

  El Servei d'informàtica, ha engegat un Portal d'ajuda a la matrícula en la Universitat de València. Inclou questions freqüents (FAQs), problemes comuns, informació necessària, manuals de les aplicacions, accions derivades dels missatges de les aplicacions, telèfon de suport TIC en període de matrícula, etc. Quan comences la teua matrícula en la Universitat, recorda que sempre tens disponible l'ajuda amb tot el necessari.

 • Imatge de la UV

  13/06/19

  Millorant WiFi UV

  El Servei d'Informàtica està escometent una millora substancial en la velocitat, qualitat i cobertura de la xarxa sense fil en els espais físics de tots els campus. Aquesta millora atén a una demanda creixent en els nostres campus per la incorporació de nous dispositius i hàbits de treball.

  [Llegir més]

 • Cartell informatiu

  27/05/19

  Catàleg serveis TIC universitats espanyoles

  La Universitat de Deusto va acollir els dies 23 i 24 de maig, l'edició 39ª de les Jornades CRUE-TIC que en aquesta ocasió van tenir com a lema "Els professionals de TI davant els desafiaments ètics que plantegen les noves tecnologies."

  [Llegir més]

 • 17/05/19

  Col·leccions UV

  La Universitat presenta una plataforma en línia única per visitar les seues col·leccions patrimonials amb motiu del Dia Internacional dels Museus. La Universitat de València ha presentat aquest divendres 17 de maig, una plataforma pròpia que permetrà fer visibles en línia les seues col·leccions patrimonials en la jornada anterior al Dia dels Museus que se celebra demà dissabte dia 18 de maig.

  [Llegir més]

 • 09/04/19

  Actualització plataforma software

  Hem actualitzat la plataforma de distribució de llicències i programari institucional UV, millorant l'apariencia, aplicant millores i simplificacions en el procediment d'adquisició de llicències, i millores visuals per tal de facilitar la tasca de sol·licitar programari.

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies