Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Servei d'Informàtica

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 30/05/18

  COMUNICAT RELATIU A LA IMPLANTACIÓ RGPD A LA UV

  Comunicat per tal d'informar a tota la comunitat universitària, les seues fundacions i entitats associades sobre les implicacions de la implantació del Reglament Europeu de protecció de dades, plenament eficaç des del 25 de maig de 2018. Comunicat Delegat de protecció de dades de la UV: https://www.uv.es/rectorat/dpd/comunicat-30-05-2018.pdf

 • web de l'agent antivirus uv

  10/04/18

  ACTUALITZACIÓ DE 'AGENT ANTIVIRUS UV

  Ahir es va engegar el nou servidor d'antivirus McAfee amb la nova ePO (ePolicy Orchestrator) ara l'agent ja suporta el sistema operatiu Windows 10. Durant els dies successius els equips amb l'agent instal·lat es veuran actualitzats, canviant l'aparença de la icona en els escriptoris. Aquest és l'enllaç del nou agent https://software.uv.es/virus.php

 • CONSELLS DE SEGURETAT

  06/02/18

  DIA INTERNACIONAL D'INTERNET SEGURA

  Hui se celebra el Dia Internacional d'Internet Segura, que el seu principal objectiu és promoure l'ús responsable i segur d'Internet, principalment entre els joves i xiquets.

  [Llegir més]

 • 25/01/18

  ENQUESTA SATISFACCIÓ CAU UV 2017

  Des del 20 de novembre fins al 22 de decembre, ha tingut lloc la “Enquesta anual de satisfacció del suport d'Atenció a les persones usuaries per part del Servei d'Informatica”.

  [Llegir més]

 • 24/01/18

  AMPLIACIÓ D'ESPAIS D'EMMAGATZEMATGE

  Des del Servei d'Informàtica us informem que s'ha ampliat al doble, l'espai d'emmagatzematge en la bústia de correu electrònic personal, així com en l'espai de 'nUVol'.

 • 23/01/18

  NOU CPD PER A LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

  Ha estat un excel·lent, ardu i complicat treball el que s'ha desenvolupat durant aquest cap de setmana.

  [Llegir més]

 • 11/01/18

  PARADA DE SERVEIS TIC

  El Servei d'Informàtica de la Universitat de València informa que, des del pròxim dia 19 de gener (21h.) fins a dilluns 22 de gener(24h.), es procedirà al trasllat físic de tots els sistemes informàtics de la Universitat a la seua ubicació en el nou Centre de Procesament de Dades de la UV, que modernitzarà i millorarà notablement les instal•lacions d'aquests sistemes.

  [Llegir més]

 • 13/12/17

  Consells per a un ús segur del correu electrònic

  En un correu maliciós tant el remitent com l'assumpte, el cos, els adjunts o els enllaços que conté, poden estar dissenyats per enganyar-nos. Per això és important, estar atents a ells, utilitzar el sentit comú i analitzar-los de forma crítica per evitar caure en el seu parany.

  [Llegir més]

 • 07/11/17

  GDH i GDI ara amb SSO

  A partir del dia 8 de novembre de 2017 i des de les 13:00 hores en accedir a l'aplicació de Gestió de la Docència Impartida (GDI) i Gestió de la Dedicació Horaria (GDH), observarà que s'ha integrat amb el sistema d'identificació única de la UV. Una vegada realitzada la validació no cal tornar a introduir les seues credencials en qualsevol de les aplicacions de La Meua UV (portal.uv.es). Per motius de seguretat recorde tancar la sessió una vegada finalitzat l'ús d'aquestes aplicacions.

 • 31/10/17

  La UV encapçala el nivell de compliment de la implantació del ENS de totes les universitats espanyoles

  La Universitat de València està immersa des de fa uns anys, en la implantació de l'Esquema Nacional de Seguretat (d'obligat compliment per totes les administracions públiques). Una de les mesures de l'ENS, establida en el seu art. 35, és l'obligació d'avaluar regularment l'estat de la seguretat dels sistemes de les tecnologies de la informació i la necessitat d'establir un sistema de mesurament de compliment.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies