Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Servei d'Informàtica

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • Imatge de la UV

  13/06/19

  Millorant WiFi UV

  El Servei d'Informàtica està escometent una millora substancial en la velocitat, qualitat i cobertura de la xarxa sense fil en els espais físics de tots els campus. Aquesta millora atén a una demanda creixent en els nostres campus per la incorporació de nous dispositius i hàbits de treball.

  [Llegir més]

 • Cartell informatiu

  27/05/19

  Catàleg serveis TIC universitats espanyoles

  La Universitat de Deusto va acollir els dies 23 i 24 de maig, l'edició 39ª de les Jornades CRUE-TIC que en aquesta ocasió van tenir com a lema "Els professionals de TI davant els desafiaments ètics que plantegen les noves tecnologies."

  [Llegir més]

 • 17/05/19

  Col·leccions UV

  La Universitat presenta una plataforma en línia única per visitar les seues col·leccions patrimonials amb motiu del Dia Internacional dels Museus. La Universitat de València ha presentat aquest divendres 17 de maig, una plataforma pròpia que permetrà fer visibles en línia les seues col·leccions patrimonials en la jornada anterior al Dia dels Museus que se celebra demà dissabte dia 18 de maig.

  [Llegir més]

 • 09/04/19

  Actualització plataforma software

  Hem actualitzat la plataforma de distribució de llicències i programari institucional UV, millorant l'apariencia, aplicant millores i simplificacions en el procediment d'adquisició de llicències, i millores visuals per tal de facilitar la tasca de sol·licitar programari.

 • 04/04/19

  2019-04-08: Intervenció programada

  Dilluns que ve dia 8 d'abril de 2019 hem de parar sistemes per tal de fer tasques de manteniment, amb una durada aproximada de mitja hora en la finestra de 16:00h. a 16:30h. Afectarà a les aplicacions de gestió administrativa (incloses GDH i GDI) i administració electrònica (ENTREU, TRAMITEM i REGISTRE). NO es veurà afectada la web institucional, el Portal de les persones empleades, l'Aula Virtual, ni correu electrònic, serveis DISCO o nUVol. Perdoneu les molèsties.

 • 26/03/19

  GUIA SEGURETAT ANDROID 9

  El CCN-CERT ha publicat en la part pública del seu portal web la Guia CCN-STIC 453G. L'objectiu d'aquest nou document és conscienciar sobre la importància de protegir els dispositius mòbils, com una de les millors defenses per a prevenir i detectar incidents i amenaces de seguretat. Es proporcionen detalls específics d'aplicació i implementació de les recomanacions de seguretat i bones pràctiques necessàries per a la prevenció dels riscos, amenaces i vulnerabilitats de seguretat a les quals estan exposats els dispositius mòbils basats en Android en l'actualitat.

  [Llegir més]

 • 05/03/19

  Conscienciació en Seguretat de la Informació

  El Vicerectorat d'Estratègia, Qualitat i Tecnologies de la informació està promovent davant la comunitat universitària, una campanya dirigida a la conscienciació sobre la seguretat de la informació. Els recents canvis normatius en matèria de protecció de dades i seguretat a nivell estatal, fan necessària la creació d'una cultura corporativa sobre la seguretat de la informació.

  [Llegir més]

 • 01/03/19

  La Universitat de València, tercera espanyola a obtindre el Certificat ENS que garanteix la seguretat dels sistemes d’informació

  La Universitat de València és la tercera universitat espanyola a aconseguir el Certificat ENS (Esquema Nacional de Seguretat), que garanteix la seguretat de la informació i els serveis electrònics que ofereix la institució acadèmica. El certificat l’atorga el Centro Criptológico Nacional, que depén del Ministeri de Defensa. A Espanya només les universitats de Granada i Jaume I de Castelló disposen de l’acreditació.

  [Llegir més]

 • 21/02/19

  BLOKUNIVERSITATS 2019

  La Universitat de València, en el primer congrés Blockuniversitas: Xarxa de Blockchain d’Universitats. El proper dissabte, 23 de febrer, se celebra a la Universitat Politècnica el primer congrés Blockuniversitas: Xarxa de Blockchain d’Universitats, en el què participen les universitats públiques valencianes: Universitat de València, Universitat d’Alacant i Universitat Miguel Hernández d’Elx.

  [Llegir més]

 • 18/02/19

  Oberta la preinscripció al més del centenar de màsters oficials que ofereix la UV

  Els i les titulades universitàries i tots els estudiants i estudiantes que finalitzen els estudis de grau universitari aquest curs 2018-2019, tenen al seu abast més d’un centenar de màsters oficials a la Universitat de València, una de les ofertes més completes, i també més assequibles, en tractar-se de títols oficials d’una universitat pública subvencionats per la Generalitat.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies