University of Valencia logo Logo Human Resources Service (PDI) Logo del portal

.
.

Davant la present situació extraordinària causada per la pandèmia del COVID-19, i en aplicació de les mesures establertes pel govern d’Espanya, la Generalitat Valenciana i la Universitat de València, vos comuniquem que el Servei de Recursos Humans (PDI) continuarà atenent per mitjans telemàtics.

Per a donar resposta a les vostres sol·licituds i possibles dubtes preguem utilitzeu prioritàriament el correu electrònic des del vostre compte personal uv.es i ESCRIGUEU ALS SEGÜENTS CORREUS:

servei.pdi@uv.es: per a consultes relatives a l'expedient personal, contractació i presa de possessió, pròrroga de contractes, compatibilitats, retribucions (triennis, quinquennis, sexennis, complement autonòmic), baixes per malaltia, maternitat, paternitat, canvis de situació administrativa, jubilacions, professorat emèrit i honorari.
unitat.oca@uv.es: per a consultes sobre OCA, POD, sol·licituds de certificats de docència, autoritzacions de docència a personal investigador.
unitat.plantilla@uv.es: per a consultes sobre plantilla, promoció, programa d'estabilització de professorat associat, reduccions docents, dotació de places per incidències.
unitat.concursos@uv.es: per a consultes sobre convocatòria de concursos de provisió de places, perfils i tribunals, comissions de selecció, barems.
 

EN CAS DE NO RESOLDRE LA CONSULTA TELEMÀTICAMENT O SI PER RAONS D'URGÈNCIA NECESSITEU UN CONTACTE DIRECTE PODEU INDICAR-NOS EL NÚMERO DE TELÈFON I ENS POSAREM EN CONTACTE AMB VOSTÉ.

 
 

Manteniu premuda la tecla Ctrl mentre et desplaces per apropar o allunyar el mapa

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy