Logo UVFaculty of Social Sciences Logo del portal

Documental: D'ACÍ I D'ALLÀ.- 9 de maig, Sala d’Actes vesprada 15,30 a 17,30 h.

  • May 3rd, 2022
Image de la noticia

En Cultures Unides han tingut la sort de poder realitzar enguany un projecte emmarcat en els estàndards del Fons d'Asil, Migració i Integració d'Europa. Aquest projecte és Enllaçant Cultures.

A través d'aquest projecte es busca promoure una visió pragmàtica i conciliadora amb el multiculturalisme.

Una de les accions més ambicioses dins del projecte ha sigut la producció de “D'ACÍ I D'ALLÀ”, un documental que mostra la realitat social de les persones migrants al nostre país alhora que tracta de llançar llum sobre el que veritablement significa ser migrant.

Aquesta peça audiovisual no hauria sigut possible sense la confiança que el Fons d'Asil, Migració i Integració va posar en la nostra associació, igual que tot el treball de l'equip. “D'ACÍ I D'ALLÀ” ha sigut dirigit i filmat per l'estupend personal voluntari de l'associació, que no sols són grandíssimes professionals del món audiovisual, sinó que també compten amb un fons social i participatiu amplíssim.

Des de fa mesos han dedicat uns esforços encomiosos a la realització de la peça, la qual està a l'altura de qualsevol metratge de grans productores.

 

Després es realitzarà un debat, cal inscripció escrivint a culturasoc@uv.es

+ informació