Logo de la Universitat de València Logo Unitat de Cultura Científica i de la Innovació - Càtedra de Divulgació de la Ciència Logo del portal

Quatre especialistes en ciència de dades participen dimecres en la 13a edició de DataBeers València

  • Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
  • 1 de juliol de 2019
Logo DataBeers

DataBeers València, una iniciativa per a comunicar i difondre els beneficis i avanços de la ciència de dades, celebra, aquest dimecres 3 de juliol, la seua 13ª edició, dins les activitats de la II Summer School on Data Science de la Universitat de València. L’encontre, a les 19 hores en la cafeteria de l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València, és d’inscripció gratuïta i inclou una cervesa de cortesia.

El programa de l’edició internacional d’estiu estarà dividit en 4 parts on intervindran, en primer lloc, Javier Solano (Blautic & Pikku Sports) amb la conferència “Data analysis in sport and health by using sensors”, sobre la relació entre l’esport i la ciència de dades. Nuria de las Heras (Blockchain consultant) continuarà amb l’exposició “Bitcoin: an unchangeable data base”, referida a les característiques, la immutabilitat i l’algoritme de consens dels bitcoins.

Sergi Pérez (Visuality) participarà amb “AI applied to automatic audio recognition for home assistant to people with hearing los”, centrat en les possibilitats que ofereix la ciència de dades a les persones sordes o amb pèrdua de l’oïda. Cristina Portalés (IRTIC-UV) tractarà la importància de la conservació i difusió del patrimoni cultural en “Interactive visualization of tangible & intangible heritage”.

Els actes de dimecres estan organitzats pel col·lectiu Databeers VLC, l’Espai Ciència de l’Octubre CCC i l’Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE-UV) de la Universitat de València.

 

Més informacióhttp://ir.uv.es/ps9FBGg

Imatges: