University of Valencia logo Logo University of  Valencia Logo del portal

Image de la noticia

El pròxim 8 de febrer se celebrarà la primera sessió de la "Fàbrica d'Idees", un taller formatiu per tal de generar idees innovadores en l'estudiantat, que s'emmarca dins del Programa Intercampus De Motivació Empresarial PIMe i que s'organitza des d'UVemprén en col·laboració amb la xarxa de preincubadores UVemprén StartUP, amb el suport financer de Santander Open Academy.

Aquest taller, que es realitzarà en l'Espai Cultural de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació el 8 de febrer de 9 a 14h, és una experiència emprenedora per tal de generar una idea de negoci mitjançant Lego Serious Play.

L'assistència a aquest taller et donarà prioritat en la reserva de plaça per a realitzar la formació en competències emprenedores bàsiques, obrint-te la possibilitat d'optar a 15.000 € en premis i certificar els teus coneiximents en emprenedoria mitjançant un examen.

Ací trobaràs més informació del Programa Intercampus De Motivació Empresarial PIMe que t'ajudarà a desenvolupar la teua idea i presentar-la com un projecte en ferm.

Si no et va bé aquesta sessió de generació d'idees, mira els horaris i centres que l'oferixen i inscriu-te al següent enllaç