University of Valencia logo Logo University of  Valencia Logo del portal

Image de la noticia

Estàs pensant en organitzar una jornada o un congrés? Editar una revista o realitzar una exposició fotogràfica al teu centre? Muntar un obra de teatre o un programa de sensibilització per a estudiants? Aprofita el suport econòmic i d’assessorament que ofereixen les ajudes Fora de classe per a la realització d’activitats socioculturals per part de l’estudiantat de la Universitat de València. Es poden obtenir fins a 2.500 euros per proposta. 

L’objectiu d’aquesta convocatòria, que la Delegació d'Estudiants impulsa des de fa anys, és que l’estudiantat puga implicar-se en la programació sociocultural de la Universitat amb propostes que ha de desenvolupar, a més de compartir una experiència amb companys i companyes amb interessos comuns.  

El primer termini del curs 2022-2023 per presentar projectes d’activitats està obert de l’1 al 25 de setembre de 2022, per a activitats que es duguen a terme entre l’1 de novembre de 2022 i el 31 de març de 2023. 

El Servei d’Informació i Dinamització (Sedi), que gestiona aquestes ajudes, també ofereix un servei d’assessorament per a qui ho desitge o necessite, en el disseny i la realització del projecte.