University of Valencia logo Logo del portal

Reunió de persones

La Delegació d’Estudiants ha impulsat l’organització d’un servei específic d’informació per tal de donar a conèixer el procediment de presentació de candidatures a les eleccions d’estudiants que se celebraran el proper 21 de novembre de 2019 i que afecten al Claustre, les juntes de centre i les assemblees de representants (ADR).

En concret, s'han organitzat tres punt d'informació, un en cada campus i en diferents dies i horaris, que comptaran amb la Delegada per a l’estudiantat, Meme Elizalde, i personal tècnic del Sedi. Entre altres, es facilitarà informació sobre els diferents òrgans de govern de la Universitat, s’informarà sobre del procediment de presentació de candidatures a cada òrgan així com de les ajudes que la Delegació d’Estudiants, mitjançant el Sedi, concedeix per a dur a terme la campanya electoral.

Els estudiants i les estudiantes poden passar a informar-se en el següent horari:

  • Dilluns, 4 de novembre, de 12 a 14.30 hores, al Sedi del campus dels Tarongers.
  • Dilluns, 4 de novembre, de 16 a 18.30 hores, al Sedi del campus de Burjassot.
  • Dimecres, 6 de novembre, de 12 a 14.30 hores, al Sedi del campus de Blasco Ibáñez.

A més, el personal del Sedi també atendrà qualsevol consulta al respecte a través del telèfon habitual, del correu participa@uv.es i de manera presencial.

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy