University of Valencia logo Logo University of  Valencia Logo del portal

VII Trobada de Representants d'Estudiants: inscripcions obertes!

Del 29 de gener al 12 de febrer està oberta la inscripció a la VII Trobada de Representants d’Estudiants de la Universitat de València, que tindrà lloc el dissabte 9 de març al Centre Cultural La Nau, de 9 a 14 h.

Impulsada per la Delegació d’Estudiants i organitzada pel Servei d’Informació i Dinamització d’Estudiants (Sedi), la Trobada de Representants és un espai de formació i interacció que té per objectiu millorar els recursos i les capacitats per a la participació activa de l’estudiantat i la governança. Per això, és una activitat interessant en què participar durant els primers anys d’implicació en tasques de representació estudiantil, ja que ajuda a desenvolupar aquesta funció de manera competent i amb major confiança.

La Trobada de Representants està adreçada, especialment, a l’estudiantat membre dels òrgans de representació de la Universitat de València i/o que pertany a les associacions d’estudiants amb representació als òrgans de la Universitat de València.

El programa de la VII Trobada inclou la participació del Delegat d’Estudiants, Marcos Durá Gimeno, i diversos tallers formatius: La re-presentació, a càrrec d’Alicia Villar, professora del Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València; Com impulsem la participació, a càrrec d’Ana María Sánchez, Pablo Bottero i Chayma Bouchafra, del Consell de la Joventut de València; i Espai violeta: què fer a la Universitat de València davant un cas d’assetjament, a càrrec d’Isabel Núñez Ruiz, psicòloga i especialista en violència de gènere de la Unitat d’Igualtat de la UV.

A més, l’estudiantat participant assistirà a un taller més de la seua elecció, d’entre els tres proposats: Coneix els drets i deures dels estudiants i les estudiantes i fes-te sentir, a càrrec de Paula Sala, vicesíndica d’estudiants de la Sindicatura de Greuges de la Universitat de València 2019-2022; Habilitats per a la comunicació en el marc de l'exercici de la representació estudiantil, a càrrec de Fani Grande, escriptora i especialista en comunicació; i Gestió de conflictes en el marc de la representació estudiantil, a càrrec d’Irene Verde, professora del Departament de Teoria de l’Educació a la Universitat de València.

La Trobada de Representants d’Estudiants de la UV és una activitat gratuïta i amb les places limitades. La participació en la Trobada pot servir per complir el requisit de formació específica necessari per al reconeixement de crèdits ECTS per participació en la representació estudiantil.