University of Valencia logo Logo University of  Valencia Logo del portal

Participants Entreiguals

Vols ser mentor o mentora ‘Entreiguals’? Inscriu-te!

Del 8 al 21 de febrer de 2021 està obert el termini per inscriure’s per a ser mentor o mentora d’Entreiguals, en el curs 2021-2022. El programa de mentoria d'estudiants de la Universitat de València, que coordina el Servei d'Informació i Dinamització (Sedi), té com a objectiu facilitar la incorporació d’estudiants de nou ingrés i acompanyar la integració d’estudiants incoming.

Participar en el programa com a mentor o mentora implica formar-se en mentoria, en els recursos i serveis de la Universitat de València, en habilitats de comunicació en la relació d’ajuda i en les especificitats de cada centre. Després, en coordinació amb el professorat tutor del centre, es desenvolupen les accions previstes per a promoure una integració acadèmica, personal i social del nou estudiantat assignat com a mentorat.  L’experiència personal, compartida d’igual a igual, resulta molt útil per a tot l’estudiantat implicat. A més, ser mentor o mentora Entreiguals té un reconeixement de 3 crèdits ECTS per participació que s’incorporaran l’últim any de carrera. 

Per a l’edició d’enguany, el Sedi estrena un nou apartat web dedicat a Entreiguals, on es recull la informació per ser mentor o mentora, compromisos per centres, professorat coordinador, formació, recursos, etc. 

 

>> Nou espai Entreigualswww.uv.es/entreiguals

>> Sol·licituds de participació per a ser mentors i mentores Entreiguals en el curs 2021-2022