Logo de la Universitat de València Logo València, Ruta de la Seda Logo del portal

Concurs de dibuix "Confucio arriba a València per la Ruta de la Seda"

  • 5 d’octubre de 2016
Cartell del concurs

L'Institut Confucio de la Universitat de València, sumant-se a la

iniciativa del Corte Inglés en el seu 41º edició del Concurs de dibuix dedicat a Jaume I, organitza un concurs de dibuix amb el lema "Confucio arriba a València per la Ruta de la Seda", i en el qual col·laboren el Col·legi de l'Art Major de la Seda i la Unesco a València.

Aquest concurs es basa en un conte creat expressament per a aquest esdeveniment, en el qual es fa referència a la Ruta de la Seda, coincidint amb el reconeixement per part de la UNESCO a “València, Ciutat de la Seda 2016”, i en el qual s'enalteix la figura de Confucio que arriba a València en una espècie de món màgic i molta imaginació que potencia l'intercanvi i el mestissatge de cultures, coincidint amb la celebració del 9 d'octubre (encara que amb bastants segles de diferència!)

Per als que vulguen participar, poden recollir la carpeta amb la cartolina
on han de dibuixar inspirant-se en el conte "Confucio arriba a València per la Ruta de la Seda". Els millors dibuixos guanyaran un premi i els dibuixos seran exposats en El Corte Inglés, segons s'explica a les bases.

Als alumnes infantils i juvenils d'aquest curs acadèmic de l'Institut
Confucio, se'ls lliurarà a la classe aquesta setmana i la propera aquesta carpeta amb la informació i la làmina on han de dibuixar. Podran participar els alumnes des de 1º de primària fins a 2º de l'ESO, ja siguen alumnes o no de l'Institut Confucio. Per tant, la convocatòria queda oberta a la societat valenciana.
Per a més informació, consulten les bases en: www.uv.es/confucio

El dibuix s'ha de lliurar en l'oficina de l'Institut Confucio a la seu de Blasco Ibañez, 32, en el primer pis de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació abans del 18 d'octubre de 2016 (Horari d'atenció al públic:
de dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h i dimarts i dijous de 16:00h a 19:00h)