Logo de la Universitat de València Logo València, Ruta de la Seda Logo del portal

L'Escola d'Art i Superior de Disseny de València és un centre públic dependent de la Generalitat Valenciana, l'aspiració de la qual és consolidar un espai innovador on sigui possible guiar, capacitar i promocionar els talents creatius de la societat valenciana.

Al llarg dels seus més de 165 anys d'història, aquesta Escola ha conegut diversos plantejaments pedagògics, sempre centrats en l'ensenyament directe i pràctic del taller.

Va tenir diversos noms (Escola d'Arts i Oficis), però sempre ha comptat amb el treball continuat d'un equip de professionals i professors implicats en un ensenyament en relació amb l'entorn social, productiu i cultural. A les seves aules s'han format gran part dels professionals del disseny valencià.

EASD

 

És un centre que ofereix ensenyament qualificat en els diversos àmbits del disseny, la creació i les arts plàstiques. L'oferta educativa s'organitza en dos nivells:

  • La formació en les arts plàstiques, en els anomenats Cicles Formatius, que donen opció a la titulació de Tècnic Superior (equivalent a l'anterior de Graduat en Arts Aplicades i Oficis Artístics).
  • La formació en les disciplines del disseny, en els anomenats Estudis Superiors de Disseny, que donen opció al títol de Diplomat Superior de Disseny