Logo de la Universitat de València Logo València, Ruta de la Seda Logo del portal

Conferència "2016, Any del turisme de la Ruta de la Seda"

  • 14 d’octubre de 2016
2016 Any del Turisme de la Ruta de la Seda

El divendres dia 14 d'octubre de 2016 a les 17: 30 h., està prevista la conferència: "2016, Any del turisme de la Ruta de la Seda", impartida per Andrea Pappier de l'Institut Confuci de la Universitat de La Plata, en la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació (Sala de Juntes. 1er pis).

El turisme en els últims vint anys s'ha convertit en una indústria cultural que es destaca com una de les més importants activitats econòmiques generadora d'ocupacions i recursos. Tal és així que l'any pròxim ja va ser declarat per les Nacions Unides "Any Internacional del Turisme per al desenvolupament sostenible". 
En aquest marc, un cas particular d'estudi del turisme cultural internacional és "la Ruta de la Seda" que si bé des de la dècada del 90 va ser impulsada per la UNESCO i la WTO (Organització Mundial de Turisme), va cobrar un nou impuls en els últims anys.
En aquesta conferència presentarem els antecedents i treballs conjunts entre dues organitzacions i els seus plans més recents del desenvolupament del Turisme de la Ruta de la Seda, centrant-nos en enguany 2016 i les accions que s'estan duent a terme en particular en la República Popular Xina i a Espanya.

Imatges: