Logo de la Universitat de València Logo València, Ruta de la Seda Logo del portal

L’Institut Confuci celebra hui el seu desè aniversari

  • 28 de novembre de 2017
drac
Drac d'una celebració de l'institut.

L’Institut Confuci de la Universitat de València celebra hui dimarts, dia 28 de novembre, el seu desè aniversari. Totes les activitats se celebren a la seu del l’institut ubicada a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, a l’avinguda de Blasco Ibáñez. L’entrada és lliure, únicament limitada per l’aforament.

L’Institut Confuci de la Universitat de València ha rebut recentment el premi al mèrit cultural per part de la Generalitat per aquest desè aniversari. L’institut és una institució sense ànim de lucre, que cobreix la creixent demanda de coneixements sobre la llengua i cultura xinesa, realitza cursos de xinès per a tots els nivells, ofereix beques per estudiar a la Xina, i és el centre examinador oficial de xinès.

Des de la seua fundació han passat per les seues aules uns 5.000 alumnes i s’ha examinat a uns 3.000 estudiants. A més, l'Institut Confuci de la Universitat de València edita des de juliol de 2010 la revista gratuïta i bilingüe xinès-espanyol ‘Institut Confuci’, distribuïda per tot el món hispà, que el 2017 ha llançat la iniciativa Club de Lectors, en la qual 30.000 seguidors i seguidores comenten els articles destacats. L’institut també ha organitzat uns 300 esdeveniments i activitats divulgatives, entre les quals cal destacar el concurs «Pont a la Xina», que ja va per la seva 16a edició universitària i 10a per a secundària.

Més informació: