Logo de la Universitat de València Logo València, Ruta de la Seda Logo del portal

Quarta edició del concurs d'escriptura WRICOS 2020 per a estudiants

  • 30 d’abril de 2020
Póster concurso WRICOS 2020

La diversitat de llengües i literatures que es poden trobar al llarg de la Ruta de la Seda contribueixen i realcen la bellesa de la seua regió. Per a donar reconeixement i celebrar aquest fet, SUN celebra anualment el concurs dirigit a estudiants com a esdeveniment cultural amb el nom de WRICOS (Writing Contest of SUN).

El principal objectiu d'aquest concurs és promoure i compartir els valors i la bellesa de la diversitat cultural especialment en les llengües al llarg de la línia terrestre i marítima de les zones de la Ruta de la Seda. 
 

Categoría: Poesia.
 

Temàtica: La saviesa de les rutes de la seda per a la supervivència de les civilitzacions.
 

Descripció: Qualsevol poema dedicat a la restauració pacífica de la coexistència i prosperitat de les cultures al llarg de les rutes de la seda.
 

Extensió: fins a 200 paraules
L'escrit ha de ser original en format digital fàcilment convertible a MS Word format.
 

Forma de participació: emplenar el formulari en el següent enllaç i enviar-lo juntament amb el document a sunofficialwricos@gmail.com
 

Termini: 31 de juny de 2020
 

Premis
Common privilege: Certificat de participació. Els treballs dels participants guanyadors es publicaran en un fullet que serà exhibit en la cerimònia de l'Assemblea General a Ankara, Turquia.
Grand prize (1 premiat): Common privilege + Invitació a la cerimònia de premis amb cobertura total de les despeses transporte aeri, allotjament i manutenció en la IASS 2020 (Ankara, Turquia)
Excellence award (2 premiats): Common *privilege + Invitació a la cerimònia de premis (Ankara, Turquia) amb cobertura parcial (només allotjament i manutenció, transport a càrrec del participant) i tour oficial.
Special Selection (7 premiats): Invitació a la cerimònia de premis i tour oficial. (Ankara, Turquia) Allotjament, manutenció i transport a càrrec del participant.
Selection (10 premiats): Common privilege + Invitació a la cerimònia de premis amb tour oficial. (Despeses de transport, allotjament i manutenció a càrrec del participant.

Més informació: http://www.sun-silkroadia.org/page/activity02_2