• .

  Facultat de Fisioteràpia

 

Majors de 40 anys Resultats definitius

18/05/16

Publicació dels resultats definitius, relatius al procediment de selecció per a l'accés als ensenyaments universitaris oficials de grau per a majors de 40 anys mitjançant l'acreditació d'experiència laboral o professional.

[Llegir més]

  Actes de Graduació

  16/05/16

  S'informa als estudiants de quart curs del Grau en Fisioteràpia que, com en anys anteriors es va a celebrar l'acte de graduació on es farà lliurament de la beca. Així mateix informem que es va a celebrar l'acte de graduació del Màster

  [Llegir més]

   Jornada d'orientació professional

   03/05/16

   El dia 19 de maig de 2016 a les 10:00 h en el Saló de Graus

   maig
   28 - 29

   Agenda setmanal

   + esdeveniments

   Erasmus + 2016 Convocatòria projectes a professors

   La Comissió Europea ha publicat en el Diari Oficial de la Unió Europea del 20 d'octubre de 2015, la Convocatòria del Programa Erasmus+ per a l'any 2016.

    

   Exposició Llums i Fars al Museu d'Història de València

   L'exposició "Llums i fars de la Mediterrània. Paisatge, tècnica, art i societat. De Torrevieja a Vinaròs" al Museu d'Història de València.

    

   Preinscripció als 113 màsters oficials

   La Universitat de València obri el termini de preinscripció per als màsters oficials del curs 2016-2017

    

   Procediment RM1 per a graus i màsters

   Durant tot el mes de maig està actiu en la plataforma del SGIC el procediment per a la gestió dels recursos materials (RM1).

    

   Cinema, ciència i existència

   Curs. Ja està oberta la inscripció. Els estudiants de llicenciatura, diplomatura i enginyeria poden convalidar aquest curs per 2 crèdits de lliure elecció.

    

   Com maximitzar el benefici empresarial

   Curs. Ja està oberta la inscripció. Els estudiants de llicenciatura, diplomatura i enginyeria poden convalidar aquest curs per 2 crèdits de lliure elecció.

    

   EXPOCIÈNCIA 2016

   La Universitat celebra la Expociència 2016, la gran festa de la ciència, la tecnologia i la innovació, per a tots públics, al Parc Científic

    

   + Vídeos

   Imatge de la portada del video;Facultat De Fisioteràpia
   Imatge de la portada del video;Vídeo Presentació Campus Habitat5U
   Imatge de la portada del video;SABER I FUTUR AL TEU ABAST

   Facultat De Fisioteràpia

   La Universitat de València t'obri les seues portes. Als seus Centres descobriràs una àmplia oferta d'estudis, equipament docent d'última tecnologia, instal·lacions esportives i culturals i una completa xarxa de biblioteques. Tot el que necessites per a accedir a una formació integral que garantisca el teu futur professional.

   Vídeo Presentació Campus Habitat5U

   Vídeo de presentació de Campus Habitat5U elaborat per a la consecució del segell de Campus d'Excel·lència

   SABER I FUTUR AL TEU ABAST

   Vídeo institucional de la Universitat de València

    
    
   Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord