Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 13/02/19

  Clownferencia. A més igualtat, més llibertat i més felicitat

  El pròxim 6 de març es celebrarà al Saló de Graus de la Facultat una xerrada amb fonament i diversió, per reflexionar con tal de assolir un present i un futur més igualitari i respectuós.

 • 01/02/19

  PREINSCRIPCIÓ A ESTUDIS DE MÀSTER

  La Universitat de València - UV informa que el procediment de preinscripció a estudis de màster per al curs 2019-2020 comença l’1 de febrer. Podran participar-hi des de l'inici, tant les persones que ja compten amb una titulació universitària, com aquelles que acabin els seus estudis de Grau en el curs 2018-2019 sense necessitat d'esperar a la seva finalització.

 • 01/02/19

  Vols ser mentor? T’animes a ser mentora?

  Ser mentor o mentora és acompanyar els estudiants de nou accés o els estudiant incoming en la seua incorporació a la Universitat de València.

 • 30/01/19

  Idees MOTIVEM en equip 2019

  Ja pots participar en Idees MOTIVEM en equip 2019, que et permetrà accedir a 2 crèdits de participació.

  [Llegir més]

 • 16/01/19

  3ª Edició del Premi Caballé Gomar

  Amb l'objectiu de recolzar i afavorir la investigació científica en l'àrea de fisioteràpia, la Facultat de Fisioteràpia de la Universitat de València convoca la 3a edició del premi “Caballé‐ Gomar” per a personal docent i investigador, segons les següents bases reguladores.

  [Llegir més]

 • 07/01/19

  IMPORTANT : Terminis, tramits i procediments curs 2018/2019

  Els estudiants han de consultar en aquest document els terminis per a efectuar els procediments administratius del proper curs. Per a buscar informació sobre la forma, particularitats i documents que requereix cadascun dels procediments visiteu la pàgina web de Tràmits i Procediments. Per a consultar els terminis dels procediments polseu el següent enllaç:

 • 17/12/18

  Horari de vacances

  Durant el termini de les vacances de Nadal, la Facultat de Fisioteràpia romandrà tancada del 2 al 4 de gener de 2019. No obstant, s'hi pot fer ús de la'administració electrònica a través d' ENTREU.

  [Llegir més]

 • 31/10/18

  III Jornades d’Estudiants de Fisioteràpia

  L’ADR de la Facultat de Fisioteràpia, va a celebrar el 14 de novembre, les III Jornades d’Estudiants de Fisioteràpia destinades a tots els estudiants que tinguen interés en aprofundir en alguns temes específics de la disciplina de Fisioteràpia.

  [Llegir més]

 • 30/10/18

  El Dia de la Xarxa d’Universitats Públiques Saludables 2018

  El proper dia 15 de novembre, la Facultat de Fisioteràpia celebrará:"El Dia de la Xarxa d’Universitats Públiques Saludables 2018"

 • 21/09/18

  Convocatòria extraordinària

  Publicació de les dates, hora i lloc de realització dels exàmens de la convocatòria extraordinària 2018-19

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies