Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Estudiants de la Facultat de Fisioteràpia

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 17/06/19

  Visita de Comitè d'Avaluació Externa

 • 06/06/19

  Accés al grau de fisioteràpia a través del procediment d'estudis oficials parcials (trasllats) espanyols o estrangers.

  La Facultat de Fisioteràpia ofereix un total de 12 places per a l'accés als estudis de Grau en Fisioteràpia, per part d'aquells/as estudiants que hagen iniciat els seus estudis universitaris sense finalitzar-los o bé havent-los iniciat a l'estranger no han sigut homologats.

  [Llegir més]

 • 03/06/19

  ACCÉS PER MAJORS DE 45 ANYS - ENTREVISTA

  Es convoca a les persones que han superat la fase d'examen per a l'accés a la titulació de Grau en Fisioteràpia, a la realització de l'entrevista que s'estableix en el procediment: Dia: 05/06/2019 hora: 10:00h Lloc: Deganat de la Facultat

 • 28/05/19

  Horari de Secretaria

  Horari d'estiu de la Secretaria a partir de l'1 de juny de 2019.

 • Pràctiques en la Facultat de Fisioteràpia de la Universitat de València.

  10/05/19

  La Facultat de Fisioteràpia de la Universitat de València és la cinquena millor en la impartició del grau de Fisioteràpia

  La Facultat de Fisioteràpia de la Universitat de València és la cinquena millor en la impartició del grau de Fisioteràpia, segons el rànquing del diari El Mundo, publicat aquesta setmana i que arriba a la 19a edició.

  [Llegir més]

 • 07/05/19

  ACCÉS PER MAJORS DE 40 ANYS

  [Llegir més]

 • 07/05/19

  Enciclopèdia pràctica de Medicina del Treball

  Posem a la disposició de la comunitat universitària "l'Enciclopèdia pràctica de Medicina del Treball”, editada per l'Institut Nacional de Seguretat i Salut en el Treball (INSST), O.A., M.P. En ella, es pot consultar informació relacionada amb la Fisioteràpia i la Rehabilitació. Esperem que l'esforç realitzat per nombrosos companys de Medicina laboral, Rehabilitació i Fisioteràpia, entre altres, us resulte d'utilitat.

 • 06/05/19

  Dos estudiants de fisioteràpia finalistes de MOTIVEM

  Pilar Alberola Zorrilla i David Navarro Orero estudiants de Fisioteràpia finalistes de la Competició d'idees Motivem en equip, del programa MOTIVEM impulsat pe l'ADEIT.

  [Llegir més]

 • 02/05/19

  ACTES DE GRADUACIÓ I POSTGRADUACIÓ

  En relació amb la celebració dels actes de graduació i postgraduació per als estudiants que finalitzen estudis en el curs 2018/2019, us informem de les dates i formularis de sol·licitud d'assistència a aquests.

  [Llegir més]

 • 29/03/19

  Jornada d'Orientació Professional 2019

  El 15 de maig, de 10 a 13.20 hores, se celebrarà en el saló de graus de la nostra facultat una reunió informativa de les possibilitats laborals nacionals i internacionals per a fisioterapeutes.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies