Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Estudiants de la Facultat de Fisioteràpia

Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • 12/04/19

  Horari Secretaria Pasqua

 • 29/03/19

  Jornada d'Orientació Professional 2019

  El 15 de maig, de 10 a 13.20 hores, se celebrarà en el saló de graus de la nostra facultat una reunió informativa de les possibilitats laborals nacionals i internacionals per a fisioterapeutes.

  [Llegir més]

 • 28/03/19

  El repte “30 dies en bici”

  S’ha organitzat una competició d’universitats compromeses amb la mobilitat sostenible i els hàbits saludables. El repte “30 dies en bici” naix amb l’objectiu de modificar els hàbits de transport de la comunitat universitària, buscant sempre mitjans menys contaminants i més actius de desplaçar-se al campus.

  [Llegir més]

 • 21/02/19

  L'Informe Ombra

  El pròxim 7 de març a les 18 hores a la Facultat de Geografia i Història es presenta l'Informe Ombra, que acaba d'eixir a la llum i que avalua l'aplicació a Espanya, en el període 2014-2018, del Conveni d'Istanbul (Conveni del Consell d'Europa sobre prevenció i lluita contra la violència contra la dona i la violència domèstica de 2011). Aquest informe, ha sigut elaborat per la nova «Plataforma Istanbul Ombra», creada a l'abril de 2018, per la «Plataforma CEDAW Sombra España», la «Plataforma 7N contra les violències masclistes» i altres organitzacions feministes.

 • 21/02/19

  José Casaña i l’aplicació d’un protocol fisioterapèutic previ a la cirurgia de genoll

  José Casaña Granell ha estat guardonat amb el premi extraordinari de doctorat 2017-2018 per la seua tesi “Efectos de la aplicación de un protocolo de entrenamiento de fuerza previo a la cirugía de artroplastia total de rodilla en pacientes mayores de 60 años con artrosis de rodilla”. El treball ha estat dirigit per José Sánchez Frutos, Pablo Renovell Ferrer i Antonio Silvestre Muñoz, dels departaments de Fisioteràpia i Cirurgia de la Universitat de València. El treball desenvolupat aporta noves opcions al grup de professionals en fisioteràpia que permeten plantejar programes preoperatoris de cirurgia de reemplaçament articular de genoll.

  [Llegir més]

 • 13/02/19

  Clownferencia. A més igualtat, més llibertat i més felicitat

  El pròxim 6 de març es celebrarà al Saló de Graus de la Facultat una xerrada amb fonament i diversió, per reflexionar con tal de assolir un present i un futur més igualitari i respectuós.

 • 01/02/19

  PREINSCRIPCIÓ A ESTUDIS DE MÀSTER

  La Universitat de València - UV informa que el procediment de preinscripció a estudis de màster per al curs 2019-2020 comença l’1 de febrer. Podran participar-hi des de l'inici, tant les persones que ja compten amb una titulació universitària, com aquelles que acabin els seus estudis de Grau en el curs 2018-2019 sense necessitat d'esperar a la seva finalització.

 • 01/02/19

  Vols ser mentor? T’animes a ser mentora?

  Ser mentor o mentora és acompanyar els estudiants de nou accés o els estudiant incoming en la seua incorporació a la Universitat de València.

 • 30/01/19

  Idees MOTIVEM en equip 2019

  Ja pots participar en Idees MOTIVEM en equip 2019, que et permetrà accedir a 2 crèdits de participació.

  [Llegir més]

 • 16/01/19

  3ª Edició del Premi Caballé Gomar

  Amb l'objectiu de recolzar i afavorir la investigació científica en l'àrea de fisioteràpia, la Facultat de Fisioteràpia de la Universitat de València convoca la 3a edició del premi “Caballé‐ Gomar” per a personal docent i investigador, segons les següents bases reguladores.

  [Llegir més]

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies