Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

2on Curs i posteriors. Cita de matrícula i horaris

  • 20 de juliol de 2014
Image de la noticia

La automatrícula es realitzarà a través del Portal de l'Alumne o a l'Aula de Lliure Accés (Aulari Sud).

Per consultar l'ordenació per a la citació dels estudiants en titulacions de Grau, pots consultar el Reglament de Matrícula de la Universitat per a títols de grau.

El termini ordinari per a la matrícula és del 29 de juliol al 1 d'agost i de l’ 1 al 5 de setembre.

Abans d'acudir a la cita, hauràs de consultar els horaris de les assignatures per planificar amb antelació les teues preferències, tenint en compte que, com els grups tenen una capacitat limitada, és possible que no trobes plaça en alguna matèria, per la qual cosa és convenient tenir alguna alternativa prevista.

És convenient que et familiaritzes amb aquesta aplicació abans d'acudir a matricular-te. Per a fer-ho, pots veure una presentació multimèdia que et facilitarà la tasca.

En acabar la matrícula, des del Portal de l'Alumne podràs consultar la informació de la teua matrícula i podràs realitzar posteriors notificacions.

Hauràs de matricular-te de totes les assignatures pendents encara que estigues a l'espera de qualificació definitiva; en el cas que resulten aprovades, seran esborrades automàticament de la teua matrícula d'aquest curs.

Recorda que t'has de matricular un nombre mínim de crèdits segons optes per un règim de matrícula a temps complet o parcial.

Informació matrícula