Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

Beques de la Generalitat per a la realització d´estudis universitaris en el curs 2014-2015

  • 20 de febrer de 2015
Logo Generalitat

En data 12 de febrer de 2015, s'ha publicat en el DOGV la convocatòria de beques de la Generalitat per a la realització d estudis universitaris en el curs 2014-2015. El termini de presentació de sol·licituds comença el dia 13 de febrer i finalitza el dia 12 de març.

S'adverteix que en aquestes beques la tramitació telemàtica no completa per si mateixa el procediment de sol•licitud. Per a completar el procés s haurà d’imprimir el model de sol·licitud de beca i presentar-lo, firmat, en algun dels llocs establits per a això (preferentment la secretaria de la Facultat o el Servei d'Estudiants de la Universitat de València) .

Convocatòria

També s´ha publicat el dia 12, l'Ordre 6/2015, de 9 de febrer, de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen beques per a la realització d estudis universitaris en els casos en què concórreguen circumstàncies econòmiques sobrevingudes, durant el curs acadèmic 2014-2015, en les universitats públiques de la Comunitat Valenciana.

El termini de sol·licitud d aquesta convocatòria s'inicia el dia 13 de febrer i finalitza el dia 30 d'abril de 2015. En aquest cas el lloc de presentació és preferentment la Conselleria d'Educació.
 

Llista d'enllaços: